Είκοσι ιδέες για ρομαντικά υπνοδωμάτια

Μετατρέψτε την κρεβατοκάμαρά σας σε ένα ζεστό και ρομαντικό χώρο.

Είκοσι ιδέες για ρομαντικά υπνοδωμάτια

Η ρομαντική διακόσμηση, - ταιριάζει γάντι και με την ημέρα των ερωτευμένων - δεν αφορά μόνο στα χρώματα που θα επιλέξετε για να τη βάψετε.

Η ρομαντική κρεβατοκάμαρα δεν είναι ένας δύσκολος στόχος. Με λίγες μόνο αλλαγές μπορείτε να έχετε έναν διαφορετικό και ιδιαίτερο χώρο. Απλά φροντίστε στις μεγάλες αλλαγές διακόσμησης να έχετε και τη σύμφωνη γνώμη του/της συντρόφου σας.

Μπορείτε να εστιάσετε κυρίως σε είδη διακόσμησης, όπως πορτατίφ, πίνακες, κάδρα, μαξιλάρια, ή ξύλινα μικροέπιπλα. Βάλτε φωτογραφίες. Αντί για πίνακα μπορείτε σε έναν τοίχο – ωραία ταιριάζει πάνω από το προσκέφαλο το κρεβατιού – να βάλτε φωτογραφίες δικές σας και τις οικογένειας σας. Παίξτε με τα μεγέθη. Μικρά, μεγάλα, μέτριου μεγέθους. Έγχρωμες ή ασπρόμαυρες.

Δαντέλες ( όχι παντού) ή floral λεπτομέρειες δίνουν μια έξτρα νότα ρομαντισμού. Αν μάλιστα θέλετε μια πιο μεγάλη αλλαγή, τα κρεβάτια με ουρανό ή κουνουπιέρα είναι μια εγγυημένη λύση.

Στη photo gallery που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε απλές ιδέες που θα προσδώσουν το ρομαντισμό που θέλετε στην κρεβατοκάμαρά σας.

Διαβάστε επίσης

Wall art στην κρεβατοκάμαρα: Τριάντα ιδέες για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει
Κομοδίνο: 30+10 ιδέες για την κρεβατοκάμαρά σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved