John Stamos: Δεν φαντάζεστε πού επέλεξαν να πάνε γαμήλιο ταξίδι με τη σύζυγό του (photo)

Μία εβδομάδα ως παντρεμένος συμπλήρωσε ο John Stamos και δηλώνει ότι βρίσκεται «στον έβδομο ουρανό»!

John Stamos: Δεν φαντάζεστε πού επέλεξαν να πάνε γαμήλιο ταξίδι με τη σύζυγό του (photo)

Ο ελληνικής καταγωγής διάσημος ηθοποιός ζει την απόλυτη ευτυχία, καθώς στα 54 του χρόνια παντρεύτηκε την κατά πολύ νεότερη αγαπημένη του, Caitlyn McHugh. Ο γάμος τους έγινε το περασμένο Σάββατο (3/2) σε μία κλειστή τελετή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, το ζευγάρι μία μέρα πριν πέρασε δύσκολες ώρες, καθώς ληστές εισέβαλαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε η 31χρονη αγαπημένη του. ευτυχώς, την ώρα εκείνη έλειπε, ενώ απέσπασαν λεία αρκετών χιλιάδων δολαρίων.

john stamos



Αλλά το γεγονός αυτό δε στάθηκε ικανό να πτοήσει το ερωτευμένο ζευγάρι, που σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Αυτές τις μέρες, οι νιόπαντροι, ως είθισται, περνούν το ταξίδι του μέλιτος και η επιλογή του μέρους είναι μία έκπληξη. Για εμάς, όχι, όμως για εκείνους και τους κοντινούς τους ανθρώπους. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Disneyland στο Ορλάντο και η επιλογή, μόνο τυχαία δεν είναι.


https://www.instagram.com/p/BfCOuZ1nB5I/



Πρόκειται για το αγαπημένο μέρος και των δύο, όπου γίνονται παιδιά. Μάλιστα, εκεί ο John Stamos έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, τον περασμένο Οκτώβριο. Και τώρα ως παντρεμένοι περνούν εκεί το μήνα του μέλιτος, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία. Σε αυτήν, ο ηθοποιός δηλώνει δημόσια πόσο ερωτευμένος είναι με τη σύζυγό του, ενώ δεν κρύβει την ευτυχία του, τονίζοντας ότι βρίσκεται στον «έβδομο ουρανό».

Διαβάστε επίσης

Η αρραβωνιαστικιά του ελληνικής καταγωγής σταρ δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Έκπληξη! Πασίγνωστος ηθοποιός ελληνικής καταγωγής, μπαμπάς για πρώτη φορά στα 54

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved