Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Αυτές τις κάρτες τις θέλουμε κι εμείς για τον καλό μας (pics)

Η ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι απανταχού ερωτευμένοι ετοιμάζονται να τον γιορτάσουν, όπως του αρμόζει.

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Αυτές τις κάρτες τις θέλουμε κι εμείς για τον καλό μας (pics)

Γλυκά, λουλούδια, αρκουδάκια, κάρτες είναι από τα δημοφιλέστερα μικρά, συμβολικά δώρα, που ανταλλάσσουν μεταξύ τους τα ερωτευμένα ζευγάρια. Μάλιστα, οι κάρτες είναι και οι πιο δημοφιλείς, αφού είτε μόνες είτε ως συνοδευτικές άλλου δώρου, τη μέρα αυτή έχουν σίγουρα την τιμητική τους.

# Game of Thrones

kartes valentinos 6

Τρυφερές, αγαπησιάρικες, με λόγια έρωτα, παντοτινής αγάπης, με αφιερώσεις, οι κάρτες είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσεις στον αγαπημένο σου όσα νιώθεις και θέλεις να του πεις, αλλά προτιμάς να τα γράψεις. Γιατί, ως γνωστόν… «τα γραπτά μένουν» και αν ανοίξουμε τα συρτάρια μας, σίγουρα θα βρούμε κάρτες από τους Αγίους Βαλεντίνους των προηγούμενων χρόνων.

# Star Wars

kartes valentinos 8



Αν κάνεις μία βόλτα στο διαδίκτυο, θα πέσεις πάνω σε πολλές ιδέες για κάρτες, που μπορείς να φτιάξεις η ίδια και να δώσεις στο σύντροφό σου. Γιατί, εδώ που τα λέμε, σαν τις χειροποίητες δεν υπάρχουν. Αν, λοιπόν, ψάχνεις ιδέες για κάρτες. Και αν θέλεις να ξεφύγεις από τις κλασικές με τις καρδούλες, τα αρκουδάκια, τα λουλουδάκια, τη χρυσόσκονη και το κόκκινο παντού, προτιμώντας κάτι πιο έξυπνο, σου έχουμε τις πιο απίθανες ιδέες.

Ανακαλύψαμε στο businessinsider.com, αστείες κάρτες εμπνευσμένες από τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που μας έκαναν να γελάσουμε. Δείτε τις στην παρακάτω gallery. Να είστε σίγουρες ότι θα αρέσουν στους καλούς σας!

Διαβάστε επίσης

18 ασυνήθιστες κάρτες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τα πιο όμορφα μηνύματα αγάπης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για γονείς

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved