Στο μικροσκόπιο τα τατουάζ της Angelina Jolie: Ο συμβολισμός και η ιστορία πίσω από αυτά (pics)

Η Angelina Jolie λατρεύει τα τατουάζ, ενώ όλα όσα έχει «χτυπήσει» στο σώμα της έχουν τη δική τους μεγάλη σημασία για την ηθοποιό.

Στο μικροσκόπιο τα τατουάζ της Angelina Jolie: Ο συμβολισμός και η ιστορία πίσω από αυτά (pics)

Η τελευταία φορά που πρόσθεσε στο σώμα της τατουάζ ήταν λίγους μήνες, πριν τον χωρισμό της με τον Brad Pitt και τα τρία σχέδια ήταν αφιερωμένα σε εκείνον. Γιατί, μπορεί η διάσημη ηθοποιός, μετά το χωρισμό της με τον Billy Bob Thorton, για τον οποίο, επίσης είχε «χτυπήσει» τατουάζ, να είχε υποσχεθεί ότι δεν θα έκανε ξανά για άνδρα, αθέτησε την υπόσχεσή της.

Και το έκανε για τον τότε σύζυγό της. Εξάλλου, τα τατουάζ εκείνα, που είναι κάποια γνωμικά από τον Βουδισμό, ήταν ως μία ένδειξη πίστης και αφοσίωσης στον τότε σύζυγό της. Και έγιναν, λίγο μετά το γάμο της, αλλά και λίγους μήνες, πριν τον ξαφνικό τους χωρισμό. Αλλά αυτά τα τρία ήρθαν και προστέθηκαν στα υπόλοιπα (αρκετά, η αλήθεια) τατουάζ, που όλα τους είναι ιδιαίτερα και έχουν, επίσης, ιδιαίτερη σημασία για την Angelina Jolie.

Ας δούμε, ποια είναι αυτά και τι συμβολίζουν:

Angelina Jolie tattoos 3

Στον αριστερό της ώμο έχει τις γεωγραφικές συντεταγμένες, του τόπου, όπου γεννήθηκαν τα έξι της παιδιά. Η Καμπότζη, χώρα γέννησης του Maddox. Η Αιθιοπία, χώρα γέννησης της Zahara. Η Ναμίμπια, η χώρα όπου το πρώην ζευγάρι επέλεξε να γεννηθεί το πρώτο τους βιολογικό παιδί η Shiloh. Το Βιετνάμ, η χώρα γέννησης του Pax. Και τέλος η Γαλλία, όπου γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Knox και Viviane.

Angelina Jolie tattoos 9

Στην αριστερή πλευρά της πλάτης της έχει μία βουδιστική προσευχή, αφιερωμένη στο πρώτη της υιοθετημένο παιδί τον Maddox. Το συγκεκριμένο σχέδιο το έκανε ο διάσημος Ταϊλανδός tattoo artist, Noo Sompong Kanhphaiin και το απέκτησε, λίγο μετά την υιοθεσία του Maddox, το 2002. Και όπως είχε δηλώσει η Angelina Jolie τότε, το έκανε για να τον προστατεύει!

Angelina Jolie tattoos 7

Δύο χρόνια αργότερα, πάλι ο Ταϊλανδός tattoo artist τής έκανε το άκρως εντυπωσιακό σχέδιο με την τίγρη της Βεγγάλης, χαμηλά στη μέση της.

Angelina Jolie tattoos 5



Στον αριστερό καρπό της έχει το γράμμα «H». Οι κακές γλώσσες, λένε, ότι το συγκεκριμένο σχέδιο το έκανε για τον τότε αγαπημένο της, Timothy Hutton. Αλλά εκείνη το είχε αρνηθεί κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας ότι είναι για τον αδελφό της, james Haven. Ποιος ξέρει.

Angelina Jolie tattoos 2

Πάλι, στο αριστερό της χέρι και από τα πρώτα της τατουάζ είναι η γνωστή φράση του Tennessee Williams, «A prayer for the wild at heart kept in cages». Και το έκανε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην ταινία, «Girl, Interrupted», θέλοντας να δείξει, όπως λένε και τα λόγια του διάσημου συγγραφέα, ότι οι ελεύθερες καρδιές, δεν μπαίνουν σε κλουβιά. Άλλωστε, η ίδια έχει αποδείξει με τον τρόπο που ζει, ότι είναι ασυμβίβαστη.

Angelina Jolie tattoos 6



Στο εσωτερικό του δεξιού της χεριού, έχει κάνει τη λέξη «Αποφασιστικότητα» με αραβικούς χαρακτήρες.

Angelina Jolie tattoos 8

Στον αυχένα της έχει κάνει τατουάζ, που λέει «Know Your Rights» . Πρόκειται για τον τίτλο του τραγουδιού του αγαπημένου της συγκροτήματος, The Clash.

angie

Τέλος, στην κοιλιά της δεσπόζει η λατινική φράση, «Quod me nutrit me destruit», που σημαίνει, «ό,τι με τρέφει, με καταστρέφει».

Διαβάστε επίσης

Διπλή συγκίνηση για την 9χρονη ηθοποιό: Κέρδισε βραβείο και συνάντησε το είδωλό της, Angelina Jolie

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved