Jenna Dewan Tatum: Μας δείχνει την κοιλίτσα της λίγο πριν την γέννα!

Όταν η Jenna Dewan γνώρισε τον σύσυγό της -σήμερα-  Channing Tatum στα γυρίσματα της ταινίας "Step Up" ήταν και οι δύο άγνωστοι και πάλευαν να κάνουν κάποια πράγματα τον καλλιτεχνικό χώρο.

Jenna Dewan Tatum: Μας δείχνει την κοιλίτσα της λίγο πριν την γέννα!

Σήμερα που περιμένουν το πρώτο τους παιδί, εκείνος θεωρείται ο πιο σέξι άντρας στο Hollywood και εκείνη το απολαμβάνει. Άνετη και χαλαρή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Glamour αποκαλύπτοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα και μίλησε τόσο για την σχέση της με τον άντρα της όσο και για τις αλλαγές στο σώμα της και τα σχέδιά της για το μωρό που περιμένουν.

"Οι περισσότεροι ηθοποιοί άντρες και γυναίκες αφοσιώνονται πλήρως στην καριέρα τους. Ο Channing κι εγώ είμαστε φιλόδοξοι αλλά η σχέση μας είναι πάντα πρώτη μας προτεραιότητα. Προχωράμε μέρα με την ημέρα λέγοντας σε κάθε δυσκολία πως θα βρούμε τρόπο να την αντιμετωπίσουμε μαζί.

Όταν έμεινα έγκυος αρχικά φρίκαρα στην ιδέα της ξαφνικής αλλαγής στο σώμα μου. Αλλά όλα ήρθαν τόσο ήρεμα και φυσιολογικά που γρήγορα χαλάρωσα. Υπάρχει λόγος που η εγκυμοσύνη κρατάει 9 μήνες. Είναι ο χρόνος που χρειάζεται μια γυναίκα για να προετοιμαστεί να κρατήσει το παιδί της στα χέρια της. Και ο Channing ήταν πολύ υποστηρικτικός όλο αυτό το διάστημα.

Ποιος ξέρει τι είδους γονείς θα είμαστε; Έχουμε δύο σκυλιά και νομίζω οτι αυτό μας έχει δώσει μια εμπειρία αλλά είμαι σίγουρη πως όταν έρθει το μωρό στον κόσμο κι εγώ και ο Channing θα μπούμε γρήγορα στους ρυθμούς, τις ανάγκες και το κλίμα του να είσαι γονιός."

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved