Η κούκλα κόρη της Reese Witherspoon είναι το νέο ανερχόμενο μοντέλο που θα μας απασχολήσει (pics)

Η παράδοση που θέλει τις κόρες διάσημων γονιών να μπαίνουν στον χώρο του μόντελινγκ, καλά κρατεί!

Η κούκλα κόρη της Reese Witherspoon είναι το νέο ανερχόμενο μοντέλο που θα μας απασχολήσει (pics)

Η κόρη της Cindy Crawford, Kaia. Η κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, Lily Rose. Η κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin, Ireland και πολλές, πολλές ακόμη κόρες με διάσημους γονείς, έκαναν το ντεμπούτο τους στον κόσμο του θεάματος, μέσα από το μόντελινγκ. Και αυτή την άτυπη παράδοση, ακολούθησε ακόμη μία διάσημη κόρη.


https://www.instagram.com/p/BelXMRTAPET/

Ο λόγος για την Ava Phillippe, κόρη της Reese Witherspoon και του Ryan Phillippe, η οποία στα 18 της χρόνια κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο αυτό. Και από τις πρώτες, κιόλας εμφανίσεις της, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς όλοι έχουν να λένε για τη γλυκύτητα και την ομορφιά της όμορφης Eva, η οποία είναι ολόιδια η μαμά της.

ava phillippe



Τον περασμένο Νοέμβριο, η 18χρονη ανέβηκε στην πασαρέλα, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι κι ενθουσίασε με την εμφάνιση της, συγκινώντας τη διάσημη μαμά της, που την καμάρωνε από τις πρώτες θέσεις. Πριν λίγες μέρες, η Ava συμμετείχε ως ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της νέας καμπάνιας της γνωστής εταιρία ενδυμάτων, Rodarte, αποσπώντας, επίσης, θετικά σχόλια για την ομορφιά, αλλά κυρίως για τη γλυκύτητα της.

ava reese



Και ήρθε και η πρόσφατη κοινή φωτογράφηση της με τη μαμά της, Reese οι οποίες πόζαραν στο φακό, για την ανοιξιάτικη κολεξιόν της εταιρίας, Draper James. Και περιττό να πούμε, ότι γι’ ακόμη μία φορά, δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη!

Δείτε παρακάτω τις εμφανίσεις της Ava Phillippe σε ρόλο μοντέλου και θα καταλάβετε, γιατί όλοι συμφωνούν ότι έχει μέλλον στον χώρο, αν αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά!

Διαβάστε επίσης

Reese Witherspoon: Έκανε ακόμη μία «δίδυμη» εμφάνιση με την κόρη της και δεν τις ξεχωρίζουμε (pics)

Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη; Η 40χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με τη 17χρονη κόρη της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved