Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Luis Fonsi του τραγουδιστή του «Despasito» (pics)

Μπορεί να είναι πια ένας σούπερ σταρ μετά την επιτυχία του Despasito, όμως στο σπίτι είναι απλά ο μπαμπάς Luis!

Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Luis Fonsi του τραγουδιστή του «Despasito» (pics)

Ο ίδιος μαζί τη σύζυγό του Agueda Lopez και τα δυο τους παιδιά, τον γιο τους Rocco, 13 μηνών και την κόρη τους MIkaela, 6 ετών, ποζάρουν στο περιοδικό Hola! USA για το τεύχος Μαρτίου και ο τραγουδιστής που έγινε παγκοσμίως αναγνωρίσιμος από το τραγούδι του Despasito, μιλά για το πώς η οικογένειακή του ζωή δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα.

«Εδώ στο σπίτι μου, δεν μιλάμε για τη δουλειά. Δεν είμαι ο τραγουδιστής και δεν μιλάμε για το Despasito!», αναφέρει ο 39χρονος. «Είμαι ένας μπαμπάς, ένας σύζυγός και προσπαθώ να χαμογελώ με τα απλά πράγματα που μου προσφέρει η ίδια η ζωή!».

«Έχουμε συμφωνήσει ότι παρά τη θετική τρέλα που κουβαλάω ως καλλιτέχνης, να έχουμε μια φυσιολογική ζωή, όπως όλοι! Μπορεί να είναι ένας περφόρμερ, ένας ροκ σταρ στη σκηνή αλλά εδώ στο σπίτι, είμαι ένας σούπερ φυσιολογικός άνθρωπος. Κάνουμε barbecue τα Σαββατοκύριακα. Προσπαθούμε να ζούμε όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά γίνεται και αυτό το κάνουμε για τα παιδιά μας!».

Ο Luis Fonsi, θεωρεί επιτυχία μόνο αυτό που έχει μπροστά του. Τη γυναίκα του δηλαδή (που στο επάγγελμα είναι μοντέλο) και τα δύο υπέροχα παιδιά του. «Για εμένα η οικογένειά μου, είναι η προτεραιότητά μου και τη βάζω πάνω από όλα! Η οικογένειά μου, είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου, το μεγαλύτερο βραβείο που έχω πάρει. Είναι το Νο1 στη ζωή μου!».

Ο ίδιος είναι αρκετά προσγειωμένος και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Τα παιδιά του τα λατρεύει και ιδιαίτερη αδυναμία φαίνεται να έχει στην κόρη του, που όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery είναι μια κούκλα!

Δείτε τις φωτογραφίες και ακούστε την τελευταία του επιτυχία μετά το Despasito!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved