Kim Kardashian: Η κόρη της την τράβηξε τόπλες φωτογραφία και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων (pics)

Η τόπλες φωτογραφία της Kim Kardashian τραβηγμένη από τη North δίχασε τα social media.

Kim Kardashian: Η κόρη της την τράβηξε τόπλες φωτογραφία και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων (pics)

Η ριάλιτι σταρ γι’ ακόμη μία φορά προκαλεί και μπαίνει στο στόχαστρο των χρηστών των social media. Η ιδέα της να την τραβήξει η North μία τόπλες φωτογραφία, μπροστά από τον καθρέφτη, δεν ενθουσίασε όλους τους followers της. Και μπορεί η ίδια με λαχτάρα και χαρά να ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να δείξει το ταλέντο της 4χρονης κόρης της, όμως, δεν τη συμμερίστηκαν όλοι οι φαν της.


https://www.instagram.com/p/Be8V9RCFmMy/

Η φωτογραφία, όπου η ίδια στέκεται γυμνή από τη μέση και πάνω μπροστά από τον καθρέφτη, καλύπτοντας το στήθος με τα χέρια της, αν και είναι καλλιτεχνική και ωραία τραβηγμένη από τη μικρή, δεν άρεσε σε όλους. Και πολλοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι έσπευσαν να την κατηγορήσουν.
Μία follower έγραψε χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι, πόσοι δεν θα ήταν εκείνοι που δεν θα ζητούσαν να παρέμβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες, αν δεν επρόκειτο για τη διάσημη Kim Kardashian», ενώ πολλοί χαρακτήρισαν ως απαράδεκτη την ιδέα της ριάλιτι σταρ. Υπήρχαν, όμως, όπως είπαμε κι εκείνοι που την υποστήριξαν, τονίζοντας ότι είναι υπερβολικοί οι haters της.

kim north 3



Σε άλλους άρεσε η φωτογραφία, ενώ δε βρήκαν κάτι το μεμπτό. «Μπορεί, εκείνη τη στιγμή να άλλαζε η Kim και η North να έπαιζε με την κάμερα» υποστήριξε μία άλλη follower. Αλλά υπήρχε και ο αντίλογος, ότι ακόμη και αυτό να συνέβη, δεν υπήρχε λόγος να την ανεβάσει.

Διαβάστε επίσης

North West: Δεν θα πιστεύετε τι έβαλε ο μπαμπάς της στην μπανιέρα για να κάνει μπάνιο

Kim Kardashian: Φωτογραφήθηκε με τη North ως Jackie Kennedy (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved