Η διάσημη μαμά φωτογραφίζεται με τον γιο της και λιώνει στην κυριολεξία το διαδίκτυο (pics)

Όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τον μικρούλη τους πλέον!

Η διάσημη μαμά φωτογραφίζεται με τον γιο της και λιώνει στην κυριολεξία το διαδίκτυο (pics)

Η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή και δεν μπορεί ούτε λεπτό χωρίς τον γιο της. Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε φωτογραφία όπου τον έχει στην αγκαλιά της και στην κυριολεξία έλιωσε το διαδίκτυο και όχι άδικα!

Η Renee Puente σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Matthew Morrison, μπορεί να έφερε στον κόσμο τον γιο της Revel James Makai Morrison τον Οκτώβριο του 2017 αλλά συνεχίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες του από όταν ήταν νεογέννητος. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, θυμίζει στην κυριολεξία λογαριασμό κάποιου φωτογράφου μητρότητας μιας και οι περισσότερες φωτογραφίες δείχνουν την ίδια και τον γιο της. Μάλιστα σε πολλές από αυτές αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα το μεγαλείο της μητρότητας.

reneemmorrison 8 2 2018 22 27 35 956

Η ίδια απολαμβάνει την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και σε κάθε post της προσπαθεί να δείξει το πόσο υπέροχο είναι να είσαι μαμά.

Τον ίδιο ενθουσιασμό με τον μικρό Revel James νιώθει και ο διάσημος μπαμπάς του, που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Glee. Μπορεί να μην δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες με το 4 μηνών γιο του, όμως όταν το κάνει φροντίζει και εκείνος να δείξει με πλευρά του ότι η πατρότητα είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί στη ζωή μέχρι σήμερα.

Εμείς τρυπώσαμε στους λογαριασμούς τους και βρήκαμε τις ωραιότερες φωτογραφίες με τον μικρό τους γιο. Απολαύστε τις και εσείς στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά τη γέννηση του γιου τους

Ο διάσημος ηθοποιός πριν μερικές ώρες έγινε μπαμπάς! Τα νέα ανακοίνωσε στο Instagram

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved