Του αρέσει το πλέξιμο και φτιάχνει τα πιο απίστευτα πράγματα που έχετε δει (pics)

Ο Trevor Smith είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης. Με σπουδές γλυπτικής και πολυετή θητεία σε διάφορες γκαλερί ως επιμελητής εκθέσεων, αποφάσισε να αφιερωθεί στο …πλέξιμο με βελονάκι.

Του αρέσει το πλέξιμο και φτιάχνει τα πιο απίστευτα πράγματα που έχετε δει (pics)

Μη φανταστείτε όμως τα κλασικά κασκόλ, σκουφιά, ή διάφορες κουβερτούλες. Ο Trevor Smith κάνει εντυπωσιακά πράγματα: τούρτες, φαγητά, διάφορα πιάτα με αλλαντικά, ζώα και πολλά πολλά άλλα, όλα πλεγμένα με το βελονάκι.

Για να δώσει μορφή στα έργα του, Για να ετοιμάσει τα έργα του, ο Trevor Smith χρησιμοποιεί κι άλλα υλικά όπως αφρώδες ελαστικό για να διατηρούν το σχήμα τους, βαμβάκι για να παραγεμίζει τα ψάρια, τους αστακούς και τα συναφή. Παράλληλα, χρησιμοποιεί ειδικές τεχνικές για να δώσει λεπτομέρειες στα φύλλα και τα λουλούδια.

Η αγάπη του Trevor Smith για το πλέξιμο ξεκινάει από τα παιδικά του χρόνια. Όταν μαζί καθόταν με τη μητέρα του έμαθε να ξεχωρίσει από την υφή τους, την ποιότητα των υφασμάτων και αργότερα το πλέξιμο.

Τα έργα του Αυστραλού καλλιτέχνη έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες γκαλερί μεταξύ αυτών και της Michael Reid, στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί ένα δείγμα του πρωτότυπου έργου του.

Διαβάστε επίσης

Μαμά έπλεξε στον γιο της τη στολή Ε.Τ χωρίς πατρόν
Ομάδα γυναικών στο facebook πλέκει σκουφάκια και γάντια για τα προσφυγόπουλα
Τα οφέλη του πλεξίματος για την ψυχική και πνευματική σας υγεία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved