Δούκισσα Νομικού: Ανυπομονεί για τον γιο της! Δείτε το βιντεάκι που δημοσίευσε

Σε λίγες εβδομάδες γεννάει και ανυπομονεί για να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της!

Δούκισσα Νομικού: Ανυπομονεί για τον γιο της! Δείτε το βιντεάκι που δημοσίευσε

Η Δούκισσα θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και όσο πλησιάζουν οι μέρες, η ίδια κάνει όνειρα για το πώς θα είναι η ζωή της στο σπίτι από δω και πέρα.

Μέχρι τώρα στο σπίτι έμενε η ίδια, ο σύζυγός της και οι σκύλοι τους. Όπως γνωρίζετε η Δούκισσα Νομικού έχει τρελή αδυναμία στα σκυλιά της και αρκετές φορές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύει φωτογραφίες τους. Για όσους δεν γνωρίζετε, μαζί με το Δημήτρη Θεοδωρίδη φροντίζουν όχι ένα, αλλά τέσσερα σκυλάκια. Τα Dboys, τον Τόμι τον αδεσποτάκο και τον Χουτς, ράτσας Dogue De Bordeaux τον οποίο η ίδια και ο σύζυγός της έχουν μεγαλώσει μαζί από κουτάβι, μάλιστα είναι και ο μικρότερος στην οικογένειά τους ή μάλλον ήταν ο μικρότερος, μιας και σε λίγο καιρό, ο μικρότερος στο σπίτι θα είναι ο γιος του ζευγαριού.

Πριν μερικές ώρες η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο με το πώς φαντάζεται ότι θα είναι η σχέση των σκυλιών της με το νεογέννητο μικρούλι!


https://www.instagram.com/p/Be6Gb-3FwNG/

«Αυτό θα συμβαίνει σε λίγο καιρό! Ανυπομονώ!!! Όπως και τα #dboys αλλά και ο #Dhooch #Dhooch Δες πόσο γλυκό κ τρυφερό είναι αυτό το σκυλάκι με το μωρό.. Λιωνωωωω», έγραψε κάτω από το βιντεάκι.

Η Δούκισσα από πολύ μικρή ήθελε να αποκτήσει παιδιά. Όπως έχει πει αρκετές φορές σε δηλώσεις της πάντα ονειρευόταν να γίνει μαμά σε νεαρή ηλικία, δεδομένου πως η μαμά της ήταν πολύ μικρή όταν την έφερε στον κόσμο.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί που θα αποκτήσει η παρουσιάστρια, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Διαβάστε επίσης:
Δούκισσα Νομικού: Γιατί κάνει pilates στην εγκυμοσύνη;

Δούκισσα Νομικού: «Το ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής μου στην εγκυμοσύνη»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved