Γνωστός ηθοποιός στο νοσοκομείο - Το μήνυμα της συζύγου του πριν μερικές ώρες

Πέρασαν μία δύσκολη εβδομάδα!

Γνωστός ηθοποιός στο νοσοκομείο - Το μήνυμα της συζύγου του πριν μερικές ώρες

Το βράδυ της Τρίτης, η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram, που τη δείχνει αγκαλιά με τον 59χρονο ηθοποιό.

«Αύριο το πρωί θα πάμε στο νοσοκομείο, νωρίς το πρωί για να αποκατασταθεί ο γοφός του», έγραψε και συνέχισε, «Κάντε θετικές σκέψεις για εμάς. Θα φάμε ελαφρά, θα ξεκουραστόυμε και θα πάρουμε βαθιές αναπνοές!»


https://www.instagram.com/p/Be4OSL8gSJf/

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, η Hilaria Baldwin δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά το χέρι του Alec Baldwin, σχολιάζοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευγενικές ευχές σας. Γνωρίζω ότι αρκετοί από εσάς είστε αρκετά αγχωμένοι και θέλετε να μάθετε πώς είναι. Βρισκόμαστε εδώ από το πρωί... Όλα πήγαν καλά στο χειρουργείο και είμαι εδώ κοντά του στην ανάρρωση... Σας στέλνουμε την αγάπη μας!».


https://www.instagram.com/p/Be5oSoBA0Qy/

Στο βιβλίο που έγραψε το 2016, η Hilaria, αποκάλυψε ότι άλλαξε ριζικά τον τρόπο ζωής του Alec, καθώς η υγεία του δεν ήταν καλά. Μίλησε για το πώς κατάφερε να βγάλει εντελώς τη ζάχαρη από τη διατροφή του, όταν ο γιατρός του είπε ότι οι εξετάσεις για το ζάχαρο δείχνουν ένα βήμα πριν τον διαβήτη.

«Αυτό ήταν ένα ξυπνητήρι που του ζητούσε να ξυπνήσει. Ήταν η στιγμή που έπρεπε να βάλει την υγεία του πάνω από όλα!», αναφέρει στο βιβλίο της η γνωστή γυμνάστρια.

Διαβάστε επίσης:
Χαμός με την έγκυο σύζυγο του σταρ. Ποζάρει στη ντουζιέρα της, χωρίς εσώρουχο (pic)

Σύζυγος γνωστού ηθοποιού που είναι έγκυος στο 4ο παιδί του ξεσπά: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved