Διάσημη ηθοποιός σοκάρει με την αποκάλυψη ότι… θήλασε τον σύζυγό της!

Η αποκάλυψη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Διάσημη ηθοποιός σοκάρει με την αποκάλυψη ότι… θήλασε τον σύζυγό της!

Η διάσημη ηθοποιός και μητέρα δύο κοριτσιών, μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια του θηλασμού και την απίστευτη στιγμή, που χρειάστηκε να… θηλάσει το σύζυγό της, όταν εκείνη είχε μαστίτιδα! Ο λόγος για την Kristen Bell, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή, Momsplaining, στο Ellentube της Ellen DeGeneres, με οικοδέσποινα την Katie Lowes.

kristen bell 3

Η 38χρονη ηθοποιός, με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές της μητρότητας, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες, που έκαναν ακόμη και την οικοδέσποινα να νιώσει άβολα, με τις αποκαλύψεις. Η συγκεκριμένη εκπομπή είχε να κάνει με τον θηλασμό και όταν η κουβέντα πήγε στη μαστίτιδα, από την οποία πολλές θηλάζουσες μαμάδες υποφέρουν, η Kristen Bell μίλησε για τη δική της εμπειρία.

Η ηθοποιός, λοιπόν, αποκάλυψε ότι την περίοδο που θήλαζε και τις δύο κόρες της, (Lincoln, 4 και Delta, 3 αντίστοιχα) υπέφερε τρεις φορές από μαστίτιδα. Τις δύο πρώτες φορές, όπως είπε, αντιμετώπισε τη μαστίτιδα με αντιβίωση. Την τρίτη φορά, όμως, βρισκόταν εκτός και συγκεκριμένα σε επαγγελματικό ταξίδι με το σύζυγο της, Dax Sheppard και ήταν δύσκολο να πάρει φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση της.

kristen bell 1

Τότε, ζήτησε από το σύζυγό της να τη βοηθήσει. Πως; Να ρουφήξει ο ίδιος το γάλα από το στήθος της, αφού κοντά τους δεν είχαν ούτε το μωρό, ώστε να το θηλάσει. Αν και ο ίδιος στην αρχή ένιωσε περίεργα, δέχτηκε αμέσως να βοηθήσει τη σύζυγό του. «Μπορούμε να το συζητήσουμε, να το κάνουμε να είναι περίεργο, ή απλά να το κάνεις» του είπε. Μάλιστα, όπως εξήγησε στην έκπληκτη παρουσιάστρια της εκπομπής, ο σύζυγός της, έφτυνε το γάλα που ρουφούσε, σε ένα δοχείο δίπλα. Και μπορεί σε όλους να φάνηκε παράξενο το όλο σκηνικό, όμως, η Kristen Bell εκείνη τη στιγμή, ένιωσε βαθύτατα ερωτευμένη με τον άνδρα της. Και όσα έκανε για εκείνη.

Διαβάστε επίσης

Διάσημη ηθοποιός έβγαλε στη δημοσιότητα ιδιωτικές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved