Φωτογράφισε το σώμα της λίγες ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού της - Οι θαυμαστές της την αποθέωσαν

Η σύζυγος γνωστού τραγουδιστή δεν δίστασε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram, φωτογραφία που δείχνει πώς είναι το σώμα της, λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Φωτογράφισε το σώμα της λίγες ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού της - Οι θαυμαστές της την αποθέωσαν

Το 31χρονο μοντέλο, που γέννησε πριν από μία εβδομάδα ένα υγιέστατο αγοράκι, φωτογραφήθηκε δείχνοντας την κοιλιά της που παραμένει – όπως είναι φυσικό- φουσκωμένη μετά τη γέννα.

«Αυτή είμαι εγώ μερικές ώρες μετά τη γέννηση του Cooper. Λιπαρά μαλλιά, αξύριστα πόδια, πόνους στην ευαίσθητη περιοχή, φαρδιά παντελόνια, και μια άδεια, χαλαρή κοιλιά. Αλλά δεν θα άλλαζα τίποτα. Αν μου λείπει το προ εγκυμοσύνης σώμα μου; Φυσικά. Αν θα προσπαθήσω σκληρά όταν αναρρώσω και αισθανθώ καλά να αποκτήσω ξανά τη φόρμα μου; Σίγουρα, ναι ( και αυτό είναι φυσιολογικό). Αλλά ξέρετε κάτι… αν τα πράγματα δεν γίνουν όπως παλιά, και πάλι θα είμαι εντάξει. Το σώμα μου «έφερε» το μωρό μου στον κόσμο. Μπράβο σου (σώμα) , είμαι περήφανη για σένα. Αυτή τη φωτό την πόσταρα μετά το γεύμα των 2.30 το πρωί, με το ένα μάτι ανοιχτό και το στήθος γεμάτο γάλα.»


https://www.instagram.com/p/Bet-3k5HAjQ/

Όπως ήταν φυσικό η Georgia Jones δέχτηκε τα πιο εγκωμιαστικά σχόλια για την ειλικρίνειά της και κυρίως για το θάρρος της να δείξει δημόσια το σώμα της.


https://www.instagram.com/p/BevPyx5HLTS/

Η Georgia Jones είναι παντρεμένη με τον Βρετανό τραγουδιστή Danny Jones από τον Αύγουστο του 2014, και ο νεογέννητος Cooper Alf είναι το πρώτο τους παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved