Το γνωστό μοντέλο εξομολογείται και σοκάρει: «Σκύλος επιτέθηκε στον 2χρονο γιο μου!»

Το γνωστό μοντέλο γνωρίζει ότι το να είσαι μαμά δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά προσπαθεί πάντα να το βλέπει από τη θετική πλευρά!

Το γνωστό μοντέλο εξομολογείται και σοκάρει: «Σκύλος επιτέθηκε στον 2χρονο γιο μου!»

Η 33χρονη αποκάλυψε ότι πέρασε τη χειρότερη εβδομάδα της ζωής της. «Αυτή είναι ίσως και η χειρότερη εβδομάδα που είχα ως μαμά! Ο μικρός μου γιος, δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο από έναν σκύλο. Του έδωσε ένα σνακ και ο σκύλος άρχισε να τον δαγκώνει στο πρόσωπο. Ευτυχώς κατάφερα να απομακρύνω τον σκύλο από τον James, πριν τον δαγκώσει στο μάτι!», έγραψε η Sarah Stage στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/Be05xBanIZ2/

Η Sarah Stage, έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2015 όταν ήταν έγκυος στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της (στον James) όταν ο κόσμος άρχισε να παρατηρεί ότι στις φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά, είχε μικρή κοιλιά και καλογραμμωμένους κοιλιακούς.

Τόσο στην πρώτη της εγκυμοσύνη όσο και τη δεύτερη η ίδια γυμναζόταν αρκετά. Βέβαια η γυμναστική υπήρχε στη ζωή της και πριν τις εγκυμοσύνες και συνέχισε να ασκείται με τη βοήθεια του γυμναστή της.

Τώρα ως μαμά δύο παιδιών συνεχίζει να γυμνάζεται μαζί τους όπως έχει πει σε συνέντευξή της. Έτσι περνούν περισσότερο χρόνο μαζί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved