Το τραγικό γεγονός που «έσπασε» τον πάγο ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες του Sex and the City

Μπροστά στον θάνατο και στον πόνο από την απώλεια, οι όποιες διαφορές γίνονται ασήμαντες.

Το τραγικό γεγονός που «έσπασε» τον πάγο ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες του Sex and the City

Και αυτό σκέφτηκαν η Sarah Jessica Parker και Cynthia Nixon, οι οποίες έσπευσαν να συλλυπηθούν στην πάλαι ποτέ φίλη και συμπρωταγωνίστρια τους στο Sex and the City, Kim Cattrall. Ο αδελφός της 61χρονης ηθοποιού, ο οποίος αγνοείτο για μέρες, βρέθηκε νεκρός, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.


https://www.instagram.com/p/BeygEczANPa/

Η γνωστή σε όλους από το ρόλο της Samantha στη σειρά, είναι συντετριμμένη, καθώς είχε μεγάλη αδυναμία στο μονάκριβο αδελφό της. Άλλωστε, το σαββατοκύριακο, μέσα από τα social media ανέβασε φωτογραφία του αδελφού τη, ζητώντας από τον κόσμο αν τον έχουν δει κάπου να επικοινωνήσουν με την ίδια ή τις αρχές του Καναδά. Λίγες ώρες αργότερα, η ίδια η Kim Cattrall ανακοίνωσε τα τραγικά νέα, ότι βρέθηκε νεκρός.

satc

Και μπροστά στην απώλεια αυτή, οι δύο συμπρωταγωνίστριές της Sarah Jessica Parker και Cynthia Nixon, άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους, που έγιναν πιο έντονες, μετά την άρνηση της Kim Cattrall να συμμετέχει στο σίκουελ, «ναυαγώντας» έτσι, κάθε σχέδιο επαναφοράς στη μικρή οθόνη, μίας σχεδόν θρυλικής σειράς. Κι έσπευσαν να στείλουν τα δικά τους συλλυπητήρια στην 61χρονη ηθοποιό, στο Instagram.

se and the city 3

«Αγαπημένη μου Kim, σου στέλνω την αγάπη μου και τα συλλυπητήρια μου, σε εσένα και την οικογένεια σου. ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του λατρεμένου σου αδελφού¨, έγραψε η Sarah Jessica Parker. Η Cynthia Nixon έγραψε: «Γεια Kim. Είναι τόσο απαίσια νέα. Λυπάμαι τόσο πολύ που τα άκουσα. Σου στέλνω την αγάπη μου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved