Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα! Γυναίκα γέννησε στο διάδρομο νοσοκομείου (pics)

Μία μαμά 6 παιδιών από το Kansas πρόσφατα μοιράστηκε την ιστορία τοκετού της και που είχε την τύχη να απαθανατίσει η φωτογράφος Tammy Karin και το Little Leapling Photography.

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα! Γυναίκα γέννησε στο διάδρομο νοσοκομείου (pics)

Ο μικρός Max επιτέλους ήρθε στον κόσμο! Μετά από μέρες συσπάσεων κάτι που έκανε τη μαμά του να ανησυχεί μιας και δεν οδηγούσαν σε τοκετό, ο Max αποφάσισε να έρθει στον κόσμο ξαφνικά. «Ω Θεέ μου, δεν θα προλάβουμε. Θα γεννήσω στο σπίτι!», είπε η Jess νιώθοντας ότι το μωρό γεννιέται.

Ο σύζυγός της ήταν έτοιμος και την έβαλε στο αυτοκίνητο. Καθ οδόν, η Jes ενημέρωσε τη φωτογράφο της ότι γεννάει και έτσι η Karin βρέθηκε στο νοσοκομείο να απαθανατίσει τη στιγμή του τοκετού!

Στην αρχή κανείς δεν ήταν κοντά να τους βοηθήσει και η φωτογράφος έγινε μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού! «Η Karin (η φωτογράφος) ζήτησε από τη ρεσεψιόν του νοσοκομείου βοήθεια καθώς βρισκόμουν στο διάδρομο και γεννούσα. Τους είπε να βιαστούν. Δυστυχώς η κοπέλα στη ρεσεψιόν δεν κατάλαβε το πόσο επείγουσα ήταν η κατάστασή μου!», ανέφερε η μαμά ου γέννησε στο διάδρομο του νοσοκομείου.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, η Jes γεννάει στην κυριολεξία στη μέση του διαδρόμου και οι νοσοκόμες καταφθάνουν αφού το μωρό έχει αρχίσει να κατεβαίνει.

Το μωρό της χαίρει άκρας υγείας και μετά τον τοκετό, μαμά και μπέμπης μεταφέρθηκαν στο δωμάτιό τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery τόσο τις φωτογραφίες του τοκετού όσο και τις φωτογραφίες από το δωμάτιο του νοσοκομείου και τις πρώτης γνωριμίας των μεγαλύτερων παιδιών της οικογένειας με το νεογέννητο μικρούλη!

Διαβάστε επίσης:

Οι 35 πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες γέννησης

Οι 22 πιο συγκινητικές φωτογραφίες της γέννησης ενός μωρού, που έχουμε δει ποτέ (pics)

Φωτογραφίες με νεογέννητα τη στιγμή που οι μαμάδες τους τα βλέπουν για πρώτη φορά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved