Αθηνά Οικονομάκου: Απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της καθώς ανακοίνωσε ότι γεννά

Περιμένει πώς και πώς να γεννήσει!

Αθηνά Οικονομάκου: Απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της καθώς ανακοίνωσε ότι γεννά

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει τις τελευταίες ημέρες τις εγκυμοσύνης της και προετοιμάζεται για τη μεγάλη μέρα. Τη μέρα το τοκετού. Τη μέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μικρό της αγγελούδι.

Άλλωστε κάθε μέλλουσα μαμά για αυτή τη μέρα ζει. Περιμένει πώς και πώς να περάσουν οι μήνες της εγκυμοσύνης, απολαμβάνει την κάθε στιγμή και το κάθε λεπτό από τη φουσκωμένη κοιλίτσα και καρτερεί για το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής της το παιδί της. Έτσι και η Αθηνά Οικονομάκου.

Η γνωστή ηθοποιός πριν μερικές ώρες δημοσίευσε μία από τις τελευταίες της φωτογραφίες λίγο πριν μπει στην αίθουσα του τοκετού, μιας και μπήκε στην τελική ευθεία και διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και συνάμα και της φουσκωμένης της κοιλίτσας. «F i n a l C o u n t d o w n - Embracing my last weeks of pregnancy», σχολίαζε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να ψάχνει για παιδικό καρότσι.

athinao1konomakou 5 2 2018 22 22 41 862

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και πατέρα του παιδιού της, Φίλιππο Μιχόπουλο στις 18 Νοεμβρίου στο Γύθειο και τα νέα ανακοίνωσε ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία δική της και του συζύγου της, δείχνοντας παράλληλα το μονόπετρο δαχτυλίδι και τη βέρα της.

athinao1konomakou 5 2 2018 22 26 44 868

Ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με λίγους φίλους και συγγενείς να βρίσκονται στο πλευρό τους. Αυτό πρόκειται να είναι το πρώτο παιδί τόσο για την Αθηνά Οικονομάκου όσο και για τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Δείτε παρακάτω τις ωραιότερες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Διαβάστε επίσης:

Θέλετε να είστε στη μόδα και στην εγκυμοσύνη; Κάντε το όπως η Αθηνά Οικονομάκου (pics)

Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει yoga στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα σχόλια πέφτουν «βροχή»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved