Αυτό είναι το νέο σπίτι του Barack & της Michelle Obama - Δείτε εικόνες που θα σας αφήσουν άφωνους

Η Michelle Obama είπε σε συνέντευξή της στην Ellen DeGeneres όταν ήταν καλεσμένη ότι ο Barack Obama «δεν έχει αρκετό χώρο στη ντουλάπα για τα ρούχα του» και πως «πήρε το μικρότερο δωμάτιο για να το κάνει γραφείο του!».

Αυτό είναι το νέο σπίτι του Barack & της Michelle Obama - Δείτε εικόνες που θα σας αφήσουν άφωνους

Η πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α, Michelle Obama μίλησε για το νέο της σπίτι στην εκπομπή The Ellen DeGeneres Show και αποκάλυψε ότι ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, Barack Obama, δεν έχει αρκετό χώρο στην ντουλάπα του. «Ω όχι, όχι! Έχει πολύ λίγο χώρο στη διάθεσή του. Δεν έχει αρκετό χώρο στη ντουλάπα και έχει πάρει το πιο μικρό δωμάτιο του σπιτιού για γραφείο».

Μεταξύ άλλων η Michelle Obama, αποκάλυψε ότι η 16χρονη κόρη της Sasha έχει μια διπλή σουίτα, με δικό της σαλόνι και μπάνιο, δωμάτιο που σχεδίασε ο Barack Obama για εκείνη. Όσο για τη μεγαλύτερη κόρη τους Malia που άρχισε το Κολέγιο πριν μερικούς μήνες; Η Malia, έχει και εκείνη το δικό της δωμάτιο, αλλά είναι αρκετά πιο μικρό από τα υπόλοιπα. «Βρίσκεται στο Κολέγιο. Δεν θες να σπαταλάς ωραία δωμάτια στα κολεγιόπαιδα!», είπε η πρώην Πρώτη Κυρία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το υπερ-πολυτελές σπίτι τους. Οι φωτογραφίες είναι από το μεσιτικό γραφείο του Mark McFadden και λίγο πριν πουληθεί το 2014, οπότε σίγουρα σήμερα θα μοιάζει κάπως διαφορετικό, μιας και όπως αποκάλυψε η ίδια η Michelle έχει ήδη βάλει τις δικές τις πινελιές.

πηγή φωτογραφιών: McFadden Group

Δείτε επίσης:

Επίγειος παράδεισος το σπίτι της Halle Berry - Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Θέα που κόβει την ανάσα: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι του Mel Gibson με θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό (pics)

Η Cindy Lauper πούλησε το υπέροχο σπίτι της! Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του (pics&vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved