Δίαιτες για γρήγορο αδυνάτισμα: 9 για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει

Ψάχνεις στο διαδίκτυο δίαιτες για γρήγορο αδυνάτισμα; Ορίστε 9 που θα σε βοηθήσουν να χάσεις γρήγορα βάρος!

Δίαιτες για γρήγορο αδυνάτισμα: 9 για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει

Λίγο πριν το Πάσχα χάστε γρήγορα τα κιλά που σας ταλαιπωρούν με αυτές τις 9 δίαιτες που υπόσχονται γρήγορη απώλεια βάρους!

The Military Diet - Δίαιτα 3 Ημερών: Πώς να χάσεις 3 κιλά λίπους

grhgori diaita

Έτσι θα χάσετε 3 κιλά λίπους σε 3 μέρες! Η πιο γρήγορη δίαιτα για γρήγορη απώλεια λίπους! Αν θέλετε να χάστε γρήγορα και αποτελεσματικά 3 κιλά σε 3 ημέρες τότε η στρατιωτική δίαιτα ή αλλιώς όπως ειναι στον κόσμο γνωστή «The Military Diet», είναι αυτή που ψάχνεις. Η δίαιτα αυτή, δημιουργήθηκε από της Αμερικανική Εταιρεία Καρδιολογικών Νοσημάτων και όχι από τον στρατό, όπως πιστεύουν αρκετοί. Δημιουργήθηκε για όλους εκείνους τους ασθενείς που έχουν ανάγκη να χάσουν κιλά σε λίπος και όχι υγρά, πριν από κάποια σοβαρή επέμβαση.

Δείτε εδώ τη γρήγορη δίαιτα

Η τέλεια δίαιτα: Χάστε 10 κιλά σε 15 μέρες χωρίς να πεινάτε

teleia diaita

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετές δίαιτες εκεί έξω στο διαδίκτυο που είναι διαθέσιμες για να τις κάνουμε, θα πρέπει όμως να έχουν κάποια πλεονεκτήματα για να τις ακολουθήσουμε. Όπως για παράδειγμα να χάνουμε 1 με 1,5 κιλό την εβδομάδα, να είναι χορταστική και να μας αφήνει χορτάτους χωρίς την αίσθηση της πείνας. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο διαδίκτυο την τέλεια δίαιτα, που συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Και χάνεις 1,5 κιλό την εβδομάδα και είναι χορταστική.

Δείτε εδώ τη γρήγορη δίαιτα

Δίαιτα ζυμαρικών: Χημική δίαιτα με μακαρόνια που θα σας κάνει να χάσετε 5 κιλά σε 1 εβδομάδα

diaita zimarikon 1

Μπορεί οι περισσότερες δίαιτες να ενθαρρύνουν όσους κάνουν δίαιτα να αποφύγουν τους υδατάνθρακες, όμως η συγκεκριμένη δίαιτα τους όχι μόνο ενθαρρύνει να φάει κάποιος μακαρόνια αλλά υπόσχεται και απώλεια βάρους. Το μυστικό είναι ένα. Τα ζυμαρικά ολικής άλεσης. Τα ζυμαρικά ολικής άλεσης αν καταναλώνονται με πρόγραμμα είναι πραγματικά ευεργετικά και βοηθούν στην απώλεια των περιττών κιλών. Στο παρελθόν σας έχουμε παρουσιάσει ακόμη μια δίαιτα ζυμαρικών, αλλά αυτή είναι διαφορετική.

Δείτε εδώ τη γρήγορη δίαιτα

Χάστε 5 κιλά σε 1 εβδομάδα με τη δίαιτα του αβγού!

diaita avgou

Κεφάλαιο Δίαιτα: Δεν είναι λίγοι αυτοί που παλεύουν να χάσουν τα περιττά κιλά τους μέχρι το Πάσχα και να τα διατηρήσουν ώστε να υποδεχτούν το καλοκαίρι, ποιο αδύνατοι. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να χάσετε πέντε ολόκληρα κιλά μέσα σε μία εβδομάδα, εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα χωρίς στερήσεις.

Δείτε εδώ τη γρήγορη δίαιτα

Δίαιτα express! Χάστε 2 κιλά σε 3 μέρες!

diaita dio kila se tris meres

Αυτή η απλή δίαιτα έχει σχεδιαστεί για όλους εκείνους που θέλουν να χάσουν γρήγορα κιλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το μυστικό αυτής της δίαιτας είναι να ακολουθηθεί κατά γράμμα χωρίς να υπάρξουν παρεκτροπές. Είναι σημαντικό να καταναλώνετε πολύ νερό κατά τη διάρκεια που θα κάνετε αυτή τη δίαιτα και να διαρκέσει αυστηρά 3 μέρες. Αν θέλετε να συνεχίσετε, απλά σταματήστε για τέσσερις μέρες, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, και αρχίστε ξανά.

Δείτε εδώ τη γρήγορη δίαιτα

Πώς θα χάσετε πέντε κιλά σε μία εβδομάδα!

diaita 5 kila se 1 evdomada

Θέλετε να χάσετε πέντε κιλά μέσα σε μία εβδομάδα, χωρίς να στερηθείτε και χωρίς να νιώσετε την αίσθηση της πείνας; Στο σημερινό μας άρθρο θα δείτε ένα ενδεικτικό πρόγραμμα διατροφής που θα σας βοηθήσει να χάσετε γρήγορα τα κιλά που σας βασανίζουν.

Δείτε εδώ τη γρήγορη δίαιτα

Γρήγορη δίαιτα: Πώς να χάσετε 8 κιλά σε 7 ημέρες τρώγοντας υγιεινά

diaita 8 kila se 7 meres

Μπορεί κάποιος να χάσει 8 κιλά σε 7 μέρες; Κι όμως με μία γρήγορη και υγιεινή δίαιτα, είναι εφικτό. Αν μάλιστα σας αρέσουν τα φρούτα και τα λαχανικά τότε αυτή είναι η δίαιτά σας.

Δείτε εδώ τη γρήγορη δίαιτα

Δίαιτα NASA: Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής από τη διατροφολόγο μας

diaita nasa

Η συγκεκριμένη δίαιτα είναι εμπνευσμένη από τη διατροφή που ακολουθούσαν οι αστροναύτες κατά τις δεκαετίες ‘80-’90. Διαρκεί δύο εβδομάδες και συμπεριλαμβάνει μία ημέρα «αποτοξίνωσης» κάθε εβδομάδα. Δείτε το πρόγραμμα διατροφής για μία εβδομάδα!

Δείτε εδώ τη γρήγορη δίαιτα

3 Hour Diet: Δίαιτα χωρίς πείνα

diaita 3 hour

Η 3 Hour Diet, σας υπόσχεται απώλεια βάρους, κιλών και πόντων, σταδιακά και χωρίς να πεινάτε, αρκεί να τρώτε πέντε φορές τη μέρα, συμπεριλαμβανομένου και ενός μικρού γλυκού. Όλα τα φαγητά επιτρέπονται αρκεί να τα τρώτε σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η δίαιτα χωρίς πείνα ονομάζεται και 3 Hour Diet. Τρώτε λίγα και ισορροπημένα γεύματα ανά 3 ώρες ώστε να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας.

Δείτε εδώ τη γρήγορη δίαιτα

Δείτε επίσης:

Δέκα δίαιτες για απώλεια βάρους: Διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει

Τρεις δίαιτες που θα σας βοηθήσουν να χάσετε γρήγορα κιλά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved