Είναι επίσημο! Η Κylie Jenner γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι - Βίντεο και φώτο από τον τοκετό

Είναι επίσημο! Η Kylie Jenner έγινε μαμά!

Είναι επίσημο! Η Κylie Jenner γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι -  Βίντεο και φώτο από τον τοκετό

Η 20χρονη σταρ έγινε μαμά! Όπως και η ίδια ανακοίνωσε πριν λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι την 1η Φλεβάρη. Η μικρούλα ζύγιζε 3.883 kg και γεννήθηκε στις 4.43.

Η μικρούλα είναι το πρώτο παιδί για την Kylie Jenner και τον σύντροφό της Travis Scott.

«Συγνώμη που σας κρατούσα στο σκοτάδι όλο αυτό το διάστημα», έγραψε η Jenner στο Instagram και συνέχισε, «Καταλαβαίνω ότι είχατε συνηθίσει να σας έχω κοντά μου σε όλα τα ταξίδια. Η εγκυμοσύνη μου ήταν ένα ταξίδι που δεν ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο. Γνώρισα ότι έπρεπε να προετοιμαστώ για αυτό το ρόλο της ζωής μου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς στρες, υγιής όπως ακριβώς εγώ γνώριζα. Δεν υπήρξε καμιά στιγμή, ούτε καμία μεγάλη πληρωμένη αποκάλυψη που είχα προγραμματίσει. Ήξερα ότι το μωρό μου θα αισθανόταν κάθε άγχος και κάθε συγκίνηση, έτσι επέλεξα να το κάνω με αυτόν τον τρόπο για τη μικρή μου ζωή και την δική μας ευτυχία».


https://www.instagram.com/p/BeycdselrTe/

«Η εγκυμοσύνη ήταν η πιο όμορφη, ενδυναμωτική και μεταβαλλόμενη εμπειρία που είχα σε όλη μου τη ζωή και πραγματικά θα μου λείψει», είπε. «Εκτιμώ τους φίλους μου και ιδιαίτερα την οικογένειά μου που με βοήθησαν να κάνω αυτή την ξεχωριστή στιγμή όσο πιο προσωπική μπορούσα. Το όμορφο και υγιές κοριτσάκι μου έφτασε την 1η Φεβρουαρίου και απλά δεν μπορούσα να περιμένω να μοιραστώ αυτήν την ευλογία. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ξανά έτσι την αγάπη και την ευτυχία, κοντεύω να εκραγώ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!».


https://www.instagram.com/p/BeycySRHh_E/

Εκτός από το μήνυμα όμως, η Kylie Jenner, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και ένα σύντομο βίντεο, από το ταξίδι της όλους αυτούς τους μήνες, το baby shower party καθώς και τη στιγμή της γέννησης της μικρής της κόρης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved