Ήβη Αδάμου: Με φουσκωμένη κοιλίτσα και σέξι φόρεμα στην πίστα - Δείτε το βίντεο

Η γλυκιά Ήβη θα γίνει μανούλα και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Ήβη Αδάμου: Με φουσκωμένη κοιλίτσα και σέξι φόρεμα στην πίστα - Δείτε το βίντεο

Διανύει την ωραιότερη φάση της ζωής της. Είναι ερωτευμένη και περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη!

Τον Δεκέμβριο του 2017 η Ήβη Αδάμου στην πρεμιέρα του Αθηνών Αρένα και σε συνέντευξή της στους δημοσιογράφους, επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν έγκυο. «Εδώ που φτάσαμε, να σας πω την αλήθεια ναι ισχύει. Δεν θα το κρύψω, ισχύει αλλά επειδή είναι πάρα πολύ αρχή δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο!».

Ο γάμος, όπως και η ίδια έχει πει, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους. «Το μωρό ήταν κάτι που το θέλαμε σίγουρα, αλλά ήρθε σε μία στιγμή που ήταν έτσι κάπως γεμάτη, αλλά δεν πειράζει!».

Η γνωστή τραγουδίστρια όπως και ο σύντροφός της, όλους αυτούς τους μήνες είναι αρκετά διακριτικοί τόσο κατά τις εμφανίσεις τους όσο και κατά τις φωτογραφίες που επιλέγουν να δημοσιεύσουν στα social media.

Η γλυκιά Ήβη, σπάνια δημοσιεύει ολόσωμες φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όμως, πριν μερικά 24ωρα δημοσίευσε βίντεο που τη δείχνει στη σκηνή του Αθηνών Αρένα, πιο λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ. Το κόκκινο φόρεμα που φορά κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, τόνιζε την αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παρακάτω:


https://www.instagram.com/p/Bevroe0Bfmk/

Δείτε επίσης:

Αδάμου-Κουινέλης: Καυτά φιλιά μπροστά στον φωτογραφικό φακό

Ήβη Αδάμου: «Όταν γεννήσω θα μείνουμε μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved