Ο γιος του Γιώργου Λιανού είναι ένας κούκλος! Θα πάθετε πλάκα με την ομοιότητά τους (pics)

Είναι ένας γλύκας!

Ο γιος του Γιώργου Λιανού είναι ένας κούκλος! Θα πάθετε πλάκα με την ομοιότητά τους (pics)

Ο Γιώργος Λιανός, πάντα πρόσεχε τις φωτογραφίες που δημοσίευε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το 2016 που τον δημιούργησε και ποτέ δεν είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες των παιδιών του.

Τον τελευταίο χρόνο όμως, μας έδειξε τα μικρά του και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι όλα τους υπέροχα και πολύ όμορφα.

Πριν μερικές ώρες ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε φωτογραφία του μικρού του γιου Κωνσταντίνο και στην κυριολεξία τρέλανε τους followers του. Ο μικρός είναι κούκλος και η ομοιότητα με τον μπαμπά του είναι εκπληκτική. «Ο Deanie είναι πάντα έτοιμος για έναν υπνάκο... ακόμη και στο σχολείο!», σχολίασε ο Γιώργος Λιανός κάτω από τη φωτογραφία όλο χιούμορ, σχολιάζοντας τη μάσκα ύπνου που φορούσε ο μικρός στο κεφάλι του.

glianos77 4 2 2018 21 33 53 205

Πριν μερικές ημέρες όμως, είχε δημοσιεύσει και φωτογραφία του γιου του, Ιάσονα, κατά τη διάρκεια καλλωπισμού στο κομμωτήριο. Μπαμπάς και γιος, κουρεύτηκαν μαζί!

glianos77 4 2 2018 21 33 54 655

Ο Γιώργος Λιανός, εκτός από τον Ιάσονα και τον Κωνσταντίνο όμως έχει ακόμη μια κόρη από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη. Την Αριάνα!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες με τα υπέροχα παιδιά του Γιώργου Λιανού στην παρακάτω gallery!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved