Γνωστή ηθοποιός χώρισε μετά από 13 χρόνια γάμου

Μετά από 13 χρόνια γάμου αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη.

Γνωστή ηθοποιός χώρισε μετά από 13 χρόνια γάμου

Ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz και ιδιαίτερα διακριτικό, αφού ποτέ δεν απασχολούσαν τον Τύπο, με την προσωπική τους ζωή. Μάλιστα, στις συνεντεύξεις της εκείνη δεν παρέλειπε να τονίζει πόσο υποστηρικτικός είναι ο σύζυγός της και πόσο την έχει βοηθήσει στην καριέρα της.

bowen 3



Γι’ αυτό και η είδηση του διαζυγίου τους, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Ο λόγος για την Julie Bowen, η σύμφωνα με το People, χώρισε με το σύζυγό της, Scott Phillips λίγους μήνες, μετά την 13η επέτειο γάμου τους. Το πρώην, πλέον, ζευγάρι παντρεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2004 και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά.

bowen 2



Η, δε, είδηση του χωρισμού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς προηγουμένως δεν υπήρχαν δημοσιεύματα, που να μιλούσαν για κρίση στο γάμο τους. Κάποια στιγμή, είχαν κυκλοφορήσει κάποιες σχετικές φήμες που είχαν φουντώσει, μετά από μία σόλο εμφάνιση της πρωταγωνίστριας της σειράς, «Modern Family», αλλά η ίδια είχε φροντίσει να τις διαψεύσει. «Με τον Scott βαριόμαστε να χωρίσουμε» είχε δηλώσει, τότε χαρακτηριστικά, βάζοντας τέλος στις όποιες φήμες. Ωστόσο, τον τελευταίο έναν χρόνο δεν είχαν πραγματοποιήσει κοινές εμφανίσεις και τώρα ήρθαν τα νέα του διαζυγίου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved