Ξαφνικός κι επεισοδιακός γάμος για τον ελληνικής καταγωγής σταρ. Όλες οι λεπτομέρειες

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο ελληνικής καταγωγής σταρ, σε έναν γάμο που επισκιάστηκε από μία δυσάρεστη ιστορία!

Ξαφνικός κι επεισοδιακός γάμος για τον ελληνικής καταγωγής σταρ. Όλες οι λεπτομέρειες

Αν και όλοι περίμεναν ότι σύντομα θα παντρευόταν την αρραβωνιαστικιά του, η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί, όμως, τα νέα ότι ο γάμος έγινε μέσα στο σαββατοκύριακο, εξέπληξε τους πάντες. Κι αυτό, διότι ο John Stamos και η σύντροφός του, Caitlin McHugh δεν είχαν ανακοινώσει την ημερομηνία του γάμου τους. Το ζευγάρι, που σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς, ήθελε αυτή τη στιγμή να την κρατήσει, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

john stamos 2



Ο γάμος, όπως αναφέρει στο People πηγή κοντά στους νεόνυμφους, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, σε εκκλησία στο Studio City της Καλιφόρνιας. Και η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη του 54χρονου ηθοποιού, στο Μπεβερλι Χιλς. Ωστόσο, ο γάμος τους επισκιάστηκε από ένα δυσάρεστο γεγονός, μόλις μία μέρα πριν.

john stamos 3

Σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες, το απόγευμα της Παρασκευής, άγνωστοι εισέβαλαν στο δωμάτιο της αρραβωνιαστικιάς του John Stamos, σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς. Κι έφυγαν παίρνοντας μαζί τους ως λεία κοσμήματα μεγάλης αξίας, που αγγίζουν τα 165 χιλιάδες δολάρια! Ευτυχώς, τόσο εκείνη, όσο και ο ηθοποιός δεν βρίσκονταν εκεί. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, στη Ντίσνεϊλαντ, όπου ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός έκανε πρόταση στην 31χρονη αγαπημένη του.

Διαβάστε επίσης

Η αρραβωνιαστικιά του ελληνικής καταγωγής σταρ δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Έκπληξη! Πασίγνωστος ηθοποιός ελληνικής καταγωγής, μπαμπάς για πρώτη φορά στα 54

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved