Απίθανες ιδέες διακόσμησης για του Αγίου Βαλεντίνου (pics)

Είτε πιστεύεις, είτε όχι στον Άγιο Βαλεντίνο, η μέρα αυτή είναι μία καλή ευκαιρία να ξεφύγουμε όλοι από την καθημερινότητα.

Απίθανες ιδέες διακόσμησης για του Αγίου Βαλεντίνου (pics)

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και άλλοι την περιμένουν με ανυπομονησία και για γι’ άλλους δε λέει τίποτε απολύτως. Ωστόσο, πιστεύεις ή όχι στην ημέρα αυτή, είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Όταν, δε, έχεις παιδιά και οι ρυθμοί σου καθημερινά είναι τρελοί, σίγουρα έχεις ανάγκη να βρεις κάτι να ξεφύγεις. Και ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μία καλή ευκαιρία.

Valentines Day 3

Μάλιστα, αν δεν σου αρέσουν οι πολύ ρομαντικές καταστάσεις, μπορείς να δώσεις έναν πιο γιορτινό τόνο στον Βαλεντίνο, συμμετέχοντας στη Γιορτή αυτή και τα παιδιά. Εξάλλου, είναι η ημέρα της αγάπης και είναι ωραίο για τα παιδιά να βλέπουν τους γονείς τους να την γιορτάζουν. Και να συμμετέχουν και τα ίδια.

Valentines Day 1



Σας έχουμε, λοιπόν, μικρές απίθανες ιδέες για να δώσετε έναν ερωτικό τόνο στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Ιδέες για ζευγάρια που θέλουν να περάσουν μόνοι τη βραδιά αυτή, αλλά και ιδέες για τα ζευγάρια εκείνα, που θα γιορτάσουν τον Βαλεντίνο οικογενειακά. Και δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε.

Valentines Day 2



Μπορείτε, λοιπόν, να αγοράσετε κόκκινα τριαντάφυλλα και να τα βάλετε στα βάζα. Ή να αγοράσετε λουλουδένιο στεφάνι σε σχήμα καρδιάς και να το κρεμάσετε στον τοίχο. Επίσης, προμηθευτείτε με κεριά (θα βρείτε στο εμπόριο και σχέδια για τον Βαλεντίνο) και χαμηλώστε τα φώτα, δημιουργώντας μία ρομαντική ατμόσφαιρα.

Φτιάξτε με τα παιδιά ή αγοράστε (αν δεν προλαβαίνετε) κάρτες για την ημέρα. Μπορείτε να τις κολλήσετε σε ένα σχοινί ή μία κορδέλα και να το κρεμάσετε από τη μια άκρη του τοίχου, στην άλλη. Στο εμπόριο θα βρείτε, επίσης σε οικονομικές τιμές, διακοσμητικά μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς και γενικά εμπνευσμένα από τον Άγιο Βαλεντίνο.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες ιδέες.

Διαβάστε επίσης

Ημέρα των ερωτευμένων: 10 κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας

10 γλυκάκια σε σχήμα καρδιάς που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved