Ο σύζυγος της Gisele φιλά στο στόμα τον 11χρονο γιο του, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων (pics)

Θα πρέπει οι γονείς να φιλάνε στο στόμα τα παιδιά τους, όταν εκείνα δεν είναι πλέον μωρά;

Ο σύζυγος της Gisele φιλά στο στόμα τον 11χρονο γιο του, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων (pics)

Το φιλί στο στόμα ανάμεσα στον Tom Brady και τον 11χρονο γιο του, «άναψε» τα αίματα στα social media, ανοίγοντας παράλληλα μία συζήτηση για το αν πρέπει οι γονείς να φιλάνε τα παιδιά τους, όταν εκείνα δεν είναι, πλέον, μωρά. Ο σύζυγος της Gisele, ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στα τρία του παιδιά, άνοιξε μάλλον άθελα του πολλά μέτωπα στα social media, διχάζοντας τον κόσμο για την κίνηση του να φιλήσει τον 11χρονο γιο του, στο στόμα. Για την ακρίβεια, ζήτησε από το γιο του να τον φιλήσει, ενώ ο μικρός έδειχνε μία δυσφορία στην προτροπή του πατέρα του.

tom brady 3

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο διάσημος αθλητής του NFL, αυτές τις μέρες προετοιμάζεται για το Super Bawl και στο facebook υπάρχει ειδική σελίδα, η Tom vs Time, όπου η κάμερα παρακολουθεί όλη την προετοιμασία του Tom Brady για το μεγάλο τελικό, που αποτελεί και το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της προετοιμασίας, ο σύζυγος της Gisele βρίσκεται στο σπίτι, όπου κάνει φυσιοθεραπεία. Κάποια στιγμή, χτυπάει την πόρτα ο μεγαλύτερος γιος του, Jack, καρπός της προηγούμενης σχέσης του με την Bridget Moynahan και τον ρωτά αν μπορεί να παρακολουθήσει τις προπονήσεις της ομάδας. Ο αθλητής γελώντας τον ρωτά τι θα του δώσει ως αντάλλαγμα και ο μικρός τον φιλάει στο στόμα και γυρίζει να φύγει από το δωμάτιο.

tom brady 6

Ο διάσημος αθλητής, τότε, του λέει ότι το φιλί ήταν σαν… πεταλούδα (προφανώς εννοούσε, πολύ πεταχτό) και τότε ο 11χρονος Jack επιστρέφει και τον φιλά, πάλι στο στόμα, με μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ εκείνος παραμένει ξαπλωμένος στο κρεβάτι του μασάζ. Να σημειωθεί πως, όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο μικρός δυσφορεί, ενώ μετά το φιλί, σκουπίζει το στόμα του με τη μπλούζα του. Και η όλη σκηνή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media. Μάλιστα, στο Twitter έγινε κι ένα debate, αν ο αθλητής σωστά φιλά στο στόμα το γιο του, ο οποίος δεν είναι πια μωρό. Οι περισσότεροι χρήστες απάντησαν ότι είναι λάθος, επισημαίνοντας και τη διάρκεια του φιλιού, θεωρώντας ότι ξεπερνάει (ο πατέρας) τα όρια.

Πολλοί τον επέκριναν έντονα, άλλοι ήταν πιο ψύχραιμοι τονίζοντας, όμως, την αντίθεση τους στη σκηνή, ενώ υπήρχαν και οι χρήστες που συμφωνούν με τον Tom Brady και δε βρήκαν κάτι το κατακριτέο, αντίθετα, χαρακτήρισαν το φιλί ως μία εκδήλωση αγάπης, του πατέρα προς το γιο του. Στο σύνολο τους, πάντως, οι χρήστες τάχθηκαν εναντίον του αθλητή, τονίζοντας ότι η επίμαχη σκηνή τούς έκανε να νιώσουν άβολα.

tom brady 1



Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Tom Brady απαθανατίζεται να φιλάει το γιο του. Γενικότερα, ο αθλητής συνηθίζει να φιλάει στο στόμα τα τρία του παιδιά, ενώ μετά από μία νίκη σε αγώνα του, ο φακός τον είχε απαθανατίσει να φιλάει στο στόμα και τον πατέρα του, προκαλώντας, όμως, και τότε, αρκετά σχόλια.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες, καθώς και κάποια από τα χιλιάδες tweets.

Δείτε παρακάτω την επίμαχη σκηνή, που προκάλεσε αντιδράσεις και άνοιξε μία μεγάλη κουβέντα.

Διαβάστε επίσης

Να φιλάμε το παιδί μας στο στόμα;

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να φιλάτε στο στόμα τα παιδιά σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved