Η απίθανη φωτογραφία του David Beckham με τη νεογέννητη ανιψιά του, που «έριξε» το διαδίκτυο (pics)

«Ο θείος David αντέγραψε το χτένισμά μου». Αυτή και μόνο η φράση, που συνόδευσε μία απίθανη φωτογραφία, ήταν αρκετή για να «ρίξει» το διαδίκτυο.

Η απίθανη φωτογραφία του David Beckham με τη νεογέννητη ανιψιά του, που «έριξε» το διαδίκτυο (pics)

Πριν λίγο καιρό, η αδελφή του David Beckham, Joanne έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και αξιολάτρευτο κοριτσάκι, που έχει «κλέψει» την καρδιά σύσσωμης της οικογένειας. Και πολύ περισσότερο, την καρδιά του διάσημου θείου της, ο οποίος απολαμβάνει ιδιαίτερα το νέο του ρόλο.

david beckham 1



Πατέρας 4 παιδιών ο ίδιος, χαίρεται, πλέον, και την ιδιότητά του και ως θείος, ενώ φροντίζει να περνά χρόνο με την Peggy, η οποία του μοιάζει αρκετά! Πρόσφατα, ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής επισκέφτηκε τη μεγαλύτερη αδελφή του και τη νεογέννητη κόρη της, με την Joanne να απαθανατίζει τη στιγμή του θείου με τη νεογέννητη ανιψιά. Το, δε, εκπληκτικό είναι ότι το νεογέννητο κοριτσάκι έχει αρκετά μαλλιά, τα οποία έχουν πάρει το στυλ μοϊκάνα, με αποτέλεσμα να μοιάζουν αρκετά με το νέο κούρεμα του David Beckham.

david beckham 2



«Αγαπώ το θείο μου David… Έχουμε το ίδιο χτένισμα με το θείο μου… Νομίζω με αντιγράφει» ήταν το σχόλιο της Joanne Beckham, που συνόδευσε την υπέροχη φωτογραφία, την οποία ανέβασε στο λογαριασμό της, στο Instagram. Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής έχει μεγάλη αδυναμία στην αδελφή του, ενώ τη βοηθά και τη στηρίζει σε κάθε της κίνηση. Τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν εκείνη έφερε στον κόσμο την κόρη της, ο διάσημος αδελφός της ήταν δίπλα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved