Κώστας Γρίμπιλας: Το συγκινητικό μήνυμα για τον άνθρωπο που του χάρισε τη ζωή

Ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας δεν ξεχνά ποτέ τον νεαρό Ντουζόν Ζαμίτ και το πολυτιμότερο δώρο που του «έκανε»: την καρδιά του.

Κώστας Γρίμπιλας: Το συγκινητικό μήνυμα για τον άνθρωπο που του χάρισε τη ζωή

Ο Κώστας Γρίμπιλας που έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια, έκανε μεταμόσχευση καρδιάς και πλέον ζει πια με την καρδιά του Ντουζόν εδώ και 9 χρόνια. Και παραμένει πάντα ευγνώμων στο παιδί αυτό και την οικογένειά του.

Οπως καθε χρόνο, έτσι και σήμερα, ημέρα επετείου των γενεθλίων του Ντουζόν, ο δημοσιογράφος ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα αφιερωμένο στον «φύλακα- άγγελό» του:

«Καθώς τα χρόνια περνούν από τότε που έλαβα το δώρο σου Doujon Zammit, μου είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρω λόγια για να σου πω ευχαριστώ για κάθε στιγμή και εμπειρία που έχω ζήσει τα τελευταία 9 χρόνια. Από τα βάθη της καρδιάς μου σου εύχομαι χαρούμενα, ουράνια, γενέθλια και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου εν ειρήνη».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντουζόν Ζαμίτ από την Αυστραλία, ξυλοκοπήθηκε το 2008 μέχρι θανάτου από υπαλλήλους νυχτερινού κέντρου της Μυκόνου. Οι γονείς του βρήκαν το σθένος και τη δύναμη να δωρίσουν τα όργανά του μεταξύ αυτών και την καρδιά.

grimpilas7

Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, ο 31χρονος τότε δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς με επιτυχία, χαρίζοντας το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε ποτέ να ευχηθεί ένας άνθρωπος.

Όμως, η ζωή επιφύλασσε κι άλλες εκπλήξεις στον δημοσιογράφο.

kori

‘Υστερα από πολλές προσπάθειες με τη σύζυγό του ν’αποκτήσουν παιδί, τα κατάφεραν, αλλά δυστυχώς η κόρη τους Κωνσταντίνα, έφυγε από τη ζωή μόλις εννέα μηνών, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2013. Λίγα χρόνια αργότερα η τύχη τους χαμογέλασε ξανά.

grimpilas

Το 2016, γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Στεφανία και Εμμανουήλ, χαρίζοντάς τους την απόλυτη ευτυχία ενώ η συζυγός του είναι ξανά έγκυος.

Διαβάστε επίσης

Συγκινεί ο K.Γρίμπιλας ανήμερα του Σταυρού «Με τα φτερά της πέταξε στον Χριστούλη»
Κώστας Γρίμπιλας: Τα διδυμάκια του μεγάλωσαν-Δείτε τις τρυφερές εικόνες
Κώστας Γρίμπιλας: Τα μωράκια του σαράντισαν και δημοσίευσε τις πιο γλυκές φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved