Kate Middleton: Γι’ ακόμη μία φορά αντιγράφει τη Diana και προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού (pics)

Η Kate Middleton έχει ως πρότυπο της στο στυλ ντυσίματος την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana, και το αποδεικνύει περίτρανα γι’ ακόμη μία φορά.

Kate Middleton: Γι’ ακόμη μία φορά αντιγράφει τη Diana και προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού (pics)

Στην Στοκχόλμη βρίσκονται αυτές τις μέρες ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του, με την εγκυμονούσα δούκισσα του Κέιμπριτζ να στρέφει – δικαίως – πάνω της, όλα τα φλας. Δεν είναι μόνο η εμφανώς, πλέον φουσκωμένη της κοιλίτσα (διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της), που προκαλεί το ενδιαφέρον, αλλά είναι και οι υπέροχες ενδυματολογικές της εμφανίσεις, που και πάλι δεν περνάνε ασχολίαστες.

kate diana 8

Εξάλλου, η Kate Middleton είναι από τις κομψές παρουσίες και κάθε της εμφάνιση, ακόμη και στις τρεις εγκυμοσύνες της, είναι μάθημα στυλ και κομψότητας. Είναι, όμως, και μία αναβίωση του στυλ της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana, αφού ουκ ολίγες φορές, η νύφη αντιγράφει το στυλ της πεθεράς! Αυτή τη φορά, η πριγκίπισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε στη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της επί σουηδικού εδάφους, ένα ασπροκόκκινο παλτό της σχεδιάστριας Catherine Walker, με ύφασμα με το χαρακτηριστικό Houndstooth μοτίβο. Και παρέπεμπε ευθέως στο θρυλικό Moschino παλτό της Diana, η οποία το είχε φορέσει περισσότερες από μία φορές, σε δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ έχει περάσει στην Ιστορία της μόδας, ως μία από τις κομψότερες εμφανίσεις.

kate diana 5

Η πρώτη φορά που η Diana είχε εμφανισθεί με το ασπροκόκκινο σακάκι, ήταν τον Δεκέμβριο του ’90, σε Θεία Λειτουργία, όπου είχε παραστεί σύσσωμη η βασιλική οικογένεια. Η δεύτερη φορά που το έβαλε, ήταν σε μία περιοδεία στον Καναδά με τους δύο γιους της William και Harry, το 1991. Γενικά, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα δεν είχε πρόβλημα να βάλει ξανά σε δημόσια εμφάνισή της το ίδιο σύνολο. Και το ίδιο ισχύει και με την Kate Middleton, η οποία επίσης έχει εμφανισθεί με το ίδιο σύνολο ή φόρεμα σε δημόσιες εμφανίσεις.

Όπως, επίσης, η νεαρή πριγκίπισσα δεν έχει πρόβλημα να αντιγράψει το στυλ της Diana. Ιδού κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αντιγραφές, που απέσπασαν, όμως, θετικά σχόλια.

Διαβάστε επίσης

Η Kate Middleton περιμένει αγόρι; Τα σημάδια που δεν πρόσεξε κανείς (pics)

Kate Middleton: Άλλη μια εμφάνισή της τράβηξε τα βλέμματα (pics)

Δεκαπέντε φωτογραφίες που δείχνουν την πριγκίπισσα Diana απλά ως μαμά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved