Απίστευτη αποκάλυψη από George Clooney: Το άγνωστο παρασκήνιο της γνωριμίας του με την Amal

Άγνωστες και άκρως ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την πρώτη του γνωριμία με τη σύζυγό του, Amal αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο George Clooney

Απίστευτη αποκάλυψη από George Clooney: Το άγνωστο παρασκήνιο της γνωριμίας του με την Amal

Πέντε χρόνια μετά και ο διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς έγινε η γνωριμία του με την Amal Alamoudin, με την οποία αργότερα παντρεύτηκαν, ενώ πριν 7 μήνες απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους. Ο George Clooney βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή My Next Guest Needs No Introduction με τον David Letterman και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

George Clooney Amal Alamuddin 2

«Δεν χρειάστηκε να εγκαταλείψω το σπίτι μου για να την γνωρίσω» λέει αρχικά. Και πώς έγινε, λοιπόν, η γνωριμία; Ήταν Ιούλιος του 2013 και ο ηθοποιός βρισκόταν στην έπαυλή του στη λίμνη Como, όταν ένας καλός του φίλος, πηγαίνοντας στις Κάννες τού ζήτησε να περάσει για λίγο από το σπίτι, φέρνοντας μαζί του και μία καλή του φίλη. Ο George Clooney δεν είχε πρόβλημα κι έτσι η νεαρή δικηγόρος σύντομα βρέθηκε να στέκεται απέναντί του.

George Clooney Amal Alamuddin 4

Και αν πιστεύετε ότι για εκείνον ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, κάνετε λάθος. Αυτά συμβαίνουν, μόνο στις χολιγουντιανές ταινίες, διότι για τον χολιγουντιανό σταρ η γνωριμία ήταν διαφορετική. Τη συμπάθησε από την πρώτη στιγμή, ενώ την βρήκε εξαιρετική και πολύ έξυπνη. Το σύντομο διάστημα που παρέμεινε στην έπαυλη, πέρασαν ευχάριστα, αλλά μέχρι εκεί. Ωστόσο, ο ατζέντης του, αλλά και οι γονείς του που βρίσκονταν την ίδια περίοδο στην έπαυλη του, ξετρελάθηκαν μαζί της. Μάλιστα, ο ατζέντης, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο George Clooney, του είπε ότι αυτή είναι η γυναίκα που θα παντρευτείς.

George Clooney Amal Alamuddin 10



Τότε γέλασε, αφού δε φανταζόταν τι θα ακολουθούσε. Η Amal είχε τραβήξει κάποιες φωτογραφίες των γονιών του, έτσι αντάλλαξαν email, προκειμένου να του τις στείλει όταν θα ήταν έτοιμες. Και με αφορμή τις φωτογραφίες ξεκίνησαν να μιλάνε μέσω emails. Η επικοινωνία σταδιακά πύκνωνε, ώσπου κάποιους μήνες μετά τής ζήτησε να βγούνε για φαγητό. Το ραντεβού δόθηκε σε ακριβό εστιατόριο του Λονδίνου, όπου οι παπαράτσι κάθε βράδυ «στήνουν» τέντα έξω από αυτό, αφού το προτιμάνε οι σταρ. Και ο λόγος που ο ηθοποιός επέλεξε το συγκεκριμένο εστιατόριο για πρώτο ραντεβού, ήταν γιατί ήθελε να τη… δοκιμάσει!

George Clooney Amal Alamuddin 8

Ήθελε, δηλαδή, να δει αν εκείνη θα μπορέσει στο μέλλον να χειριστεί όλη αυτή τη δημοσιότητα και τις ορδές των παπαράτσι, στο πλευρό του. «Το χειρίστηκε σαν πρωταθλήτρια», δήλωσε χαρακτηριστικά για εκείνη. Η συνέχεια είναι γνωστή. Το ζευγάρι τον Σεπτέμβριο του 2014 παντρεύτηκε στη Βενετία και ο ορκισμένος εργένης του Χόλιγουντ, παντρεύτηκε με δόξες και τιμές, σε έναν χλιδάτο και ακριβό γάμο, στην πιο ρομαντική πόλη.

Διαβάστε επίσης

Amal Clooney: Αγνώριστη με άφρο μαλλί και εμφανώς αδυνατισμένη (photos)

Η υπέροχη εμφάνιση της Amal με πράσινο φόρεμα του 1967 και οι πρώτες δηλώσεις για τα δίδυμα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved