Διάσημη ηθοποιός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της με μία εντυπωσιακή φωτογράφηση (pics)

Της πήρε λίγο καιρό, αλλά τελικά η διάσημη ηθοποιός επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

Διάσημη ηθοποιός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της με μία εντυπωσιακή φωτογράφηση (pics)

Διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, οι παπαράτσι την έχουν απαθανατίσει με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, όμως, εκείνη επιμένει να τηρεί σιγή ιχθύος. Και να μην επιβεβαιώνει ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Το έκανε, όμως, τώρα, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Ο λόγος για την Kirsten Dunst, η οποία πρωταγωνιστεί στο νέο κατάλογο της εταιρείας ένδυσης, Rodarte. Και όπως λέει και η παροιμία: «Μία εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις», η διάσημη ηθοποιός δεν χρειάστηκε να πει πολλά για τη γλυκιά περίοδο που βιώνει. Για την ακρίβεια, δεν είπε τίποτε, αλλά το έκαναν οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

dunst 2

Μάλιστα, οι δύο σχεδιάστριες της εταιρείας, Kate και Laura Mulleavy δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τη συμμετοχή της ηθοποιού, αφού θα εμπνεύσει τις μέλλουσες μανούλες, να διατηρήσουν το στυλ τους και κατά την εγκυμοσύνη. Οι δύο σχεδιάστριες και η Kirtsen Dunst είναι καλές φίλες (είχαν σχεδιάσει το νυφικό της) και η φιλία τους ήταν ο λόγος που αποδέχτηκε την πρόταση να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, καθώς διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

dunst 1



Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Jesse Plemons θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η ίδια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι στο περιοδικό, Marie Claire είχε δηλώσει έτοιμη να γίνει μητέρα και ήταν κάτι για το οποίο προετοιμαζόταν από… 3 ετών!!! Βέβαια, όπως εξήγησε, εννοούσε ότι η απόφαση της να αποκτήσει παιδί δεν πάρθηκε μέσα σε μία νύχτα, αλλά ήταν κάτι που το ήθελε πολύ. Επίσης, στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει ότι έχει κάνει μπόλικη πρακτική για μαμά, με τη βαφτιστήρα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Ωστόσο, από τη στιγμή που έμεινε έγκυος, η ηθοποιός αποφεύγει να μιλήσει δημοσίως για το μωρό που περιμένει.

Διαβάστε επίσης

Ουπς. Η κολλητή της διάσημης ηθοποιού μάς δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της (pics)

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα μετά τα νέα της εγκυμοσύνης είναι γεγονός

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved