Μια φωτογράφηση μέλλουσας μαμάς και κόρης, διαφορετική απ' όσες έχετε δει ξανά (pics)

Περιμένει ένα ακόμη μωρό μετά από μια αποβολή και αποφάσισε να κάνει την πιο πρωτοπόρα φωτογράφηση μαζί με τη μικρή της κόρη!

Μια φωτογράφηση μέλλουσας μαμάς και κόρης, διαφορετική απ' όσες έχετε δει ξανά (pics)

Υπάρχουν λίγα μέρη φιλόξενα και οικεία για μια μαμά. Ένα από αυτά είναι και το σουπερμάρκετ.

Για αυτό το λόγο και μόνο δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μια μαμά θέλησε να φωτογραφηθεί εκεί. Όταν λοιπόν η φωτογράφος Heather Pippin εμφάνισε και δημοσίευσε τις ομολογουμένως αρκετά εντυπωσιακές φωτογραφίες, όλες οι μαμάδες (μαζί και εμείς) σκέφτηκαν ακριβώς το ίδιο πράγμα: «Μα γιατί δεν το σκέφτηκα και εγώ;»

«Αυτό ήταν τόσο διασκεδαστικό, ένας δημιουργικός τρόπος για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε όλες εκείνες τις φοβερές μαμάδες που θα περάσουν τουλάχιστον μια φορά την ημέρα από το σουπερμάρκετ με τα παιδιά τους», είπε η Heather Pippin. «Σε αυτές με τους ατημέλητους κότσους, τις κουρασμένες, σε εκείνες που τα παιδιά σταματάνε στο διάδρομο με τα παιχνίδια και ζητούν ένα παιχνίδι κλαίγοντας!».

Η Page D. Miller, η γυναίκα του που σκέφτηκε να φωτογραφηθεί στο αγαπημένο της περιβάλλον, ανήκει στις παραπάνω μαμάδες και σίγουρα αυτή η φωτογράφηση ήταν ό,τι χρειαζόταν για να κάνει διαφορετική τη μέρα της. Έγκυος στο τρίτος της παιδί, μετά από μια αποβολή και το θάνατο ενός παιδιού από τον Αιφνίδιο Βρεφικό Θάνατο, όταν ήταν μόλις 3 μηνών.

Η Page που γεννάει από μέρα σε μέρα και η κόρη της Avery, έκαναν βόλτα στους διαδρόμους, όπως θα έκαναν μια άλλη μέρα. Αυτός που λείπει από τις φωτογραφίες είναι ο σύζυγός της Brad. Για κάποιο λόγο δεν καταλάβαινε το λόγο που η Page ήθελε να φωτογραφηθεί στο σουπερμάρκετ και έτσι αρνήθηκε να συμμετάσχει.

Η άρνησή του όμως, δεν άλλαξε τη γνώμη αυτής της μαμάς. Προχώρησε και οι φωτογραφίες είναι απλά μοναδικές. Δείτε τις όλες παρακάτω!

πηγή: Inspired by a True Story Photography

Διαβάστε επίσης:
Αυτή είναι η νέα τάση στις φωτογραφίες εγκυμοσύνης!

Αυτές είναι οι πιο ασυνήθιστες φωτογραφίες εγκυμοσύνης που έχετε δει (φωτό)

Έγκυες γυναίκες στον πάτο μιας πισίνας! Το αποτέλεσμα απλά εντυπωσιακό (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved