Μένετε στο ενοίκιο; Ορίστε απίθανες ιδέες για να βάλετε τη δική σας πινελιά στη διακόσμηση (pics)

Ιδέες διακόσμησης για να το νιώσετε δικό σας. Και να μην έχετε θέμα με τον ιδιοκτήτη.

Μένετε στο ενοίκιο; Ορίστε απίθανες ιδέες για να βάλετε τη δική σας πινελιά στη διακόσμηση (pics)

Το γεγονός ότι μένει κάποιος σε ένα σπίτι το οποίο νοικιάζει δε σημαίνει ότι δε μπορεί να το νιώσει δικό του χώρο ή δε μπορεί να βάλει τη δική του προσωπικότητα και πινελιά σε αυτό. Εξάλλου, είναι σημαντικό το σπίτι που μένουμε (είτε είναι ιδιόκτητο είτε ενοικίου) να έχει το δικό μας προσωπικό στίγμα. Και το κυριότερο, να νιώθουμε ωραία και να μας φτιάχνει τη διάθεση, αφού σε αυτό ζούμε.

Ωστόσο, επειδή στα ενοικιαζόμενα σπίτια, δεν έχουμε την άνεση να κάνουμε σημαντικές παρεμβάσεις ή αλλαγές, μπορούμε να προσθέσουμε μικρές πινελιές στη διακόσμηση, που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης. Και θα έχουν τη δική μας υπογραφή, χωρίς να ξοδευτούμε.

Ας δούμε, λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε.

diakosmisi spitioy se enoikio 4

Πείτε ναι στα διακοσμητικά αυτοκόλλητα τοίχου.

Οι ταπετσαρίες, που έχουν επανέλθει δυναμικά, στα σπίτια που νοικιάζουμε είναι απαγορευτικές, καθώς δεν αφαιρούνται εύκολα. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο πολλά και απίθανα αυτοκόλλητα τοίχου, που θα αλλάξουν τον χώρο και θα είστε και σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας.

diakosmisi spitioy se enoikio 6

Αλλάξτε μικρά εξαρτήματα

Μπορείτε, επίσης, να αλλάξετε μικρά εξαρτήματα μέσα στο σπίτι. Όπως για παράδειγμα τα πόμολα στα ντουλάπια της κουζίνας. Αν, μάλιστα, αυτά δεν είναι και τόσο καινούργια, αν τοποθετήσετε καινούργια και μοντέρνα πόμολα, θα κάνουν τη διαφορά.

diakosmisi spitioy se enoikio 11

Αφήστε στην άκρη τις κουρτίνες

Όταν αλλάζεις σπίτι, φέρνεις μαζί σου και τις κουρτίνες που είχες στο προηγούμενο. Και λογικό. Ωστόσο, πολλές φορές οι παλιές κουρτίνες δεν κάνουν στο νέο σπίτι (είτε είναι κοντές είτε πιο μακριές) και αναγκάζεστε να τις μεταποιήσετε ή να αγοράσετε καινούργιες. Μη μπαίνετε σε αυτή τη διαδικασία.. Προτιμήστε τις περσίδες που θα δώσουν και φως στο σπίτι.

diakosmisi spitioy se enoikio 3

Παίξετε με τη διακόσμηση

Μπορείτε να παίξετε, επίσης, με τα διακοσμητικά χώρου. Από μαξιλάρια καναπέ, ριχτάρια, κεριά, πίνακες ή φωτιστικά. Μπορείτε ακόμη να ντύσετε με αυτοκόλλητα τα ψυγείο, τις ντουλάπες ή και τα ντουλάπια της κουζίνας. Επίσης, αν τα πατώματα δεν είναι καινούργια, αγοράστε το κατάλληλο χαλί, ώστε να κρύψετε τις ατέλειες!

Δείτε παρακάτω περισσότερες ιδέες.

Πηγή: popsugar

Διαβάστε επίσης

Διακοσμητικά μαξιλάρια - Τριάντα ιδέες για έξτρα στιλ στο καθιστικό σας

Τριάντα ιδέες για να ανανεώσετε τις κουρτίνες του καθιστικού σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved