Χαμός με την έγκυο σύζυγο του σταρ. Ποζάρει στη ντουζιέρα της, χωρίς εσώρουχο (pic)

Η έγκυος σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, προκαλεί ξανά.

Χαμός με την έγκυο σύζυγο του σταρ. Ποζάρει στη ντουζιέρα της, χωρίς εσώρουχο (pic)

Διανύει τον έκτο μήνα της τέταρτης εγκυμοσύνης της, και συχνά ανεβάζει στα social media φωτογραφίες, που ναι μεν δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, όμως, είναι ιδιαίτερα σέξι, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Πριν λίγο καιρό, είχε ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της, όπου πόζαρε μόνο με τα εσώρουχα, και τότε τα αρνητικά σχόλια από πολλούς χρήστες, είχαν «πέσει» βροχή.


https://www.instagram.com/p/BdX72-UBWzy/

Οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει με τη νέα, ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογραφία που ανέβασε η Hilaria Baldwin. Η νεαρή σύζυγος του Alec Baldwin αυτή τη φορά «χτύπησε» στα social media, χωρίς το κάτω μέρος των εσωρούχων της, μέσα στη ντουζιέρα. Βέβαια, είχε φροντίσει να κρύψει επιμελώς τα επίμαχα σημεία, αλλά φαινόταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα, που αυτός ήταν και ο στόχος της(;)

Να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο έχει φουσκώσει, στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως σκοπεύει να επανέλθει στα φυσιολογικά της κιλά, μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της. Επίσης, στο μακροσκελές κείμενο που συνόδευσε την αμφιλεγόμενη φωτογραφία (και που δεν πρόσεξαν και πολλοί) η Hilaria Baldwin θέλησε να μοιραστεί με τους followers της σκέψεις και ανησυχίες της, καθώς και τα συναισθήματα που βιώνει, αυτή τη γλυκιά – για μία γυναίκα – περίοδο.


https://www.instagram.com/p/Bea7Kd9gJjr/



«6 μηνών έγκυος και καθημερινά πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως το να προσέχεις και να τρως καλά ενώ είσαι έγκυος, σημαίνει ότι θα έχω ευκολότερη εγκυμοσύνη, τοκετό και γρήγορη επαναφορά. Αφήνω τον εαυτό μου να ρίξει ρυθμούς, αν και προσπαθώ να κάνω μία δραστηριότητα, σχεδόν κάθε μέρα. Επίσης, είμαι εντελώς συνειδητοποιημένη κι έχω αποδεχτεί το γεγονός ότι θα πάρω βάρος και θα αποκτήσω κυτταρίτιδα. Αλλά μετά από 4 εγκυμοσύνες ξέρω πολύ καλά ότι το σώμα μου θα επανέλθει, αφού αυτές οι αλλαγές είναι προσωρινές», έγραψε μεταξύ άλλων. Βέβαια, στην επίμαχη φωτογραφία που ανέβασε, ειδικά κυτταρίτιδα δεν εντοπίζεται σε κανένα σημείο του καλλίγραμμου σώματός της. Και αυτό σχολίασαν πολλοί από τους followers της.

Διαβάστε επίσης

Η σύζυγος του σταρ μάς ενημερώνει για την εγκυμοσύνη της, ποζάροντας μόνο με τα εσώρουχα (pic)

Σύζυγος γνωστού ηθοποιού που είναι έγκυος στο 4ο παιδί του ξεσπά: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved