Χωρίς τις μαμάδες μας δε μπορούμε και 8 σκίτσα το αποδεικνύουν με τον πιο τρυφερό τρόπο (pics)

Τι θα κάναμε χωρίς τις μαμάδες μας;

Χωρίς τις μαμάδες μας δε μπορούμε και 8 σκίτσα το αποδεικνύουν με τον πιο τρυφερό τρόπο (pics)

«Παιδί μου, φάε», «Μη βγαίνεις έξω με λουσμένο το κεφάλι, θα κρυώσεις», «Μην ανοιγοκλείνεις το ψυγείο, θα χαλάσουν τα πράγματα», «Ξύπνα», «Πάρε τα κλειδιά», «Ζακέτα πάρε». Αθάνατες ατάκες της Ελληνίδας μάνας. Τις έχεις ακούσει κι εσύ. Βασικά, όλοι μας τις έχουμε ακούσει. Κι έχουμε δυσανασχετήσει.

Όταν, ήμασταν, δε, στην εφηβεία (η περίοδος, που το αίμα μας βράζει και είμαστε στα κόκκινα), οι περισσότεροι σκεφτόμασταν, πότε θα έρθει η μέρα, που θα φύγουμε από το σπίτι, θα μένουμε μόνοι στο δικό μας και θα κάνουμε ο, τι θέλουμε. Θα ανοιγοκλείνουμε το ψυγείο όποτε θέλουμε και ας χαλάσουν τα πράγματα, θα αφήνουμε άστρωτο το κρεβάτι, θα βγαίνουμε με λουσμένο το κεφάλι, χωρίς ζακέτα και πάει λέγοντας.

Και η μέρα αυτή ήρθε. Αλλά, δεν ήταν ακριβώς, έτσι, όπως το είχαμε φανταστεί. Και πολλές, μα πολλές φορές, είπαμε, λέμε και θα λέμε (ακόμη και τώρα που γίναμε κι εμείς μαμάδες) το «Που είσαι ρε μάνα, τώρα που σε θέλω»!!! Να γεμίσεις και να βάλεις μία τάξη στο ψυγείο, να με ξυπνάς με το δικό σου γλυκό τρόπο, να μου έχεις το ζεστό φαγάκι σου στο ταπεράκι, να με παίρνεις αγκαλιά και να ξεχνάω όλα όσα με βασανίζουν. Και ας επιμένεις, ακόμη και τώρα να ντύνομαι σαν το κρεμμύδι, τον χειμώνα!

Δείτε τα παρακάτω σκίτσα και θα συμφωνήσετε ότι δε μπορούμε, χωρίς τις μαμάδες μας!

Διαβάστε επίσης

Μου θυμίζω τη μάνα μου: Κλασικές ατάκες που λέω κι εγώ. Εσείς;

Μαμά του χθες vs μαμά του σήμερα: Αυτές είναι οι διαφορές

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved