Διακόσμηση παιδικού δωματίου: Ιδέες για να φτιάξετε το βρεφικό δωμάτιο (pics)

Διακόσμηση βρεφικού δωματίου: Υπέροχες ιδέες για να φτιάξετε το βρεφικό δωμάτιο

Διακόσμηση παιδικού δωματίου: Ιδέες για να φτιάξετε το βρεφικό δωμάτιο (pics)

Υπέροχα! Για πρώτη φορά θα γίνετε μανούλα. Πριν λίγους μήνες το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό και εσείς έκτοτε πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Με τον σύντροφό σας, ήδη γνωρίζετε το φύλο του μωρού σας και όσο η ημερομηνία τοκετού πλησιάζει, τόσο θέλετε να ετοιμάσετε το βρεφικό δωμάτιο που θα φιλοξενήσει τον πρώτο καιρό το νεογέννητο αγγελούδι σας.

Υπάρχουν τόσες ιδέες εκεί έξω και πολλές επιλογές είτε πρόκειται να φέρετε στον κόσμο ένα αγόρι είτε ένα κορίτσι. Αξίζει απλά να γνωρίζετε ότι αν και τα πολύ παιδικά σχέδια όπως οι ήρωες παιδικών ταινιών βρίσκονται στην Νο1 επιλογή των γονιών, εμείς θα σας προτείνουμε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό, ουδέτερο και συνάμα πολύ μοντέρνο και παιδικό.

Γιατί να μπείτε στη διαδικασία να φτιάξετε ένα παιδικό δωμάτιο με την Ariel και καθώς μεγαλώνει το μικρό σας αγγελούδι να δείχνει μια προτίμηση στη Ραπουνζέλ; Για αυτό λοιπόν, αφήστε τα σχέδια με τις πριγκίπισσες και τις νεράιδες, τους δράκους και τα αυτοκίνητα για όταν θα μετατρέψετε το βρεφικό δωμάτιο σε παιδικό και ακολουθήστε τη μόδα όπως κάνουν και αρκετοί αστέρες του Hollywood!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις προτάσεις μας και εμπνευστείτε!

Δείτε επίσης:

Βρεφικό δωμάτιο: 30+5 ιδέες διακόσμησης για όλα τα γούστα

Deco: Παιδικό δωμάτιο σε τόνους τιρκουάζ (φώτο)

Βρεφικό δωμάτιο: 60 πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για αγόρια και κορίτσια

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved