«Φοβάμαι»: Το μήνυμα και η φωτογραφία λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της (pics)

Δεν κρύβει το άγχος της για τη γέννηση του γιου της!

«Φοβάμαι»: Το μήνυμα και η φωτογραφία λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της (pics)

Μπαίνει στον μήνα της και το άγχος έχει διπλασιαστεί καθώς οι μέρες του τοκετού πλησιάζουν. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και το μήνυμά της στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το τελευταίο Σαββατοκύριακό μου στο Μιλάνο... Περίεργο συναίσθημα! Φοβάμαι και την ίδια στιγμή είμαι ενθουσιασμένη, κάτι αντίστοιχο δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά! Ο #LeoncinoMio έρχεται!», σχολίασε η Chiara Ferragni και αμέσως τα διαδικτυακά μηνύματα των θαυμαστών της έπεσαν βροχή και οι ευχές ακόμη δεν έχουν σταματήσει.

chiaraferragni 28 1 2018 22 2 17 337

Για επαγγελματικούς λόγους η γνωστή Fashion Blogger μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Fedez έμενα στην Ιταλία, όμως τώρα πια θα πρέπει αν επιστρέψουν στο Los Angeles για να υποδεχτούν το μικρό τους αγγελούδι. «Επέστρεψε ❤️ Και αυτή είναι η τελευταία μας Κυριακή σε αυτό το σπίτι στο Μιλάνο πριν φύγουμε για τρεις μήνες στο Los Angeles... Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον Leoncino στην οικογένειά μας! #FamilyIsEverything», σχολίασε κάτω από τη δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε και που τη δείχνει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

chiaraferragni 28 1 2018 22 2 45 90

Όλο αυτό το διάστημα η Chiara δημοσίευσε τακτικά φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα, ενώ πολλοί ήταν που την έκριναν αρνητικά για τη μικρή της κοιλίτσα.

Η Ferragni, για όσους δεν τη γνωρίζετε είναι πρώην φοιτήτρια της Νομικής και έχει κατακτήσει την 1η θέση στο Forbes στην κατηγορία της μόδας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved