Γιος Ελληνίδας παρουσιάστριας προσπαθεί να το σκάσει από την κούνια του (pic)

Ο μπόμπιρας προσπαθεί να βγει από την κούνια του!

Γιος Ελληνίδας παρουσιάστριας προσπαθεί να το σκάσει από την κούνια του (pic)

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, η γνωστή παρουσιάστρια και σύζυγος Έλληνα τραγουδιστή δημοσίευσε την ωραιότερη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τον 10 μηνών γιο της να προσπαθεί να το σκάσει από την κούνια του.

Αν και η προσπάθειά του απ' ό,τι μπορείτε να δείτε κατέστη άκαρπη η γνωστή μαμά απαθανάτισε το στιγμιότυπο και δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media σχολιάζοντας: «Το πιο ωραίο μου πρωινό ξύπνημα Χαχαχα».

Η Ελευθερία Παντελιδάκη, δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες του γιου της Στέφανου (όπως είναι το όνομα του πατέρα του Γιώργου Γιαννιά), αλλά φροντίζει να μη δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Το ζευγάρι υποδέχτηκε τον μικρούλη τον Μάρτιο του 2017 και τα νέα τότε είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαριστώντας τους θαυμαστές του και την οικογένειά του, για τη στήριξη, τις ευχές και την αγάπη: «Είμαι πολύ συγκινημένος πραγματικά και πολύ υπερήφανος για την αγάπη σας ρε παιδιά σαυτή μου τη μοναδική και ανεπανάληπτη χαρά... Τα μηνύματά σας, μας έχουν πλημμυρίσει, είναι χιλιάδες και το κάθε ένα ξεχωριστό!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σα... μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους ξεχωριστά, όμως να ξέρετε τα έχω διαβάσει όλα. Σας Αγαπάω για όλα αυτά τα χρόνια που περνάμε μαζί τα πάντα μου... Γιατρέ μου είσαι ανεπανάληπτος... Παναγιώτης Ψαθάς!!!

Υ.Γ: Οικογένειά μου σας λατρεύω, Μάνα μου, αδερφάκια μου, Στέφανε Γιαννιά πατέρα μου, Γυναικάρα μου, σε ευχαριστώ για το πιο όμορφο δώρο της ζωής μας τον Στεφανάκο μας. Είσαι υπέροχη. Ευχαριστώ και την καταπληκτική οικογένεια της γυναίκας μου. Σας αγαπώ!»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Γιώργου Γιαννιά, της Ελευθερίας Παντελιδάκη και του γιου τους, στην παρακάτω gallery!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved