Συγκλονίζει διάσημη ηθοποιός. Η αποκάλυψη ότι έπεσε θύμα βιασμού, όταν ήταν παιδί

Συγκλονίζει διάσημη ηθοποιός. Η αποκάλυψη ότι έπεσε θύμα βιασμού, όταν ήταν παιδί

Συγκλονίζει διάσημη ηθοποιός. Η αποκάλυψη ότι έπεσε θύμα βιασμού, όταν ήταν παιδί

Η μία μετά την άλλη διάσημη κυρία του Χόλιγουντ «σπάει» τη σιωπή της, αποκαλύπτοντας τις δικές τους ιστορίες εκμετάλλευσης και σεξουαλικής κακοποίησης, στον εργασιακό χώρο. Στο κίνημα αλληλεγγύης #MeToo, όλο και περισσότερες «επώνυμες» γυναίκες ενώνουν τις φωνές τους, στέλνοντας το ηχηρό τους μήνυμα για τη σεξουαλική κακοποίηση.

rosario dawson



Μία από αυτές, είναι και η Rosario Dawson, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της, προχώρησε σε μία αποκάλυψη που σόκαρε τους πάντες. Στην παιδική της ηλικία έπεσε θύμα βιασμού και συστηματικής κακοποίησης! «Βιάστηκα και κακοποιήθηκα ως παιδί. Οπότε για εμένα ο κόσμος ήταν έτσι, από την παιδική μου ηλικία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σεξουαλική Κακοποίηση των Παιδιών: Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους


Και πρόσθεσε: «Έτσι, όταν το συνάντησα αυτό για πρώτη φορά στον εργασιακό μου χώρο, δε μου φάνηκε κάτι περίεργο ή πρωτόγνωρο. Η κακοποίηση συμβαίνει, ακόμη και μέσα στην οικογένεια. Συμβαίνει με ανθρώπους που υποτίθεται ότι πρέπει να φροντίζουν για εσένα, όταν είσαι παιδί». Η 38χρονη ηθοποιός απέφυγε να μιλήσει περισσότερο για την προσωπική της αυτή ιστορία.

Ωστόσο, για το κίνημα #MeToo δήλωσε, πλέον, οι γυναίκες βρίσκονται στη θέση, που μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά και να μη φοβούνται να πούνε την αλήθεια τους. «Είναι υπέροχο. Είμαι τόσο έτοιμη για αυτή τη στιγμή» τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Metoo: Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 9 ετών

Συγκλονίζει η Ναταλία Δραγούμη: «Σε ηλικία 10 ετών πήγε να με ακουμπήσει….»

Η κόρη του Woody Alen εξομολογείται: «Μου επιτέθηκε σεξουαλικά ο πατέρας μου» (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved