Πατέρας μέσα σε 6 μήνες κατάφερε να κάνει το σώμα του αγνώριστο για χάρη των παιδιών του (pics)

Αυτός ο πατέρας αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του και να γίνει καλύτερος. Έτσι τα κατάφερε!

Πατέρας μέσα σε 6 μήνες κατάφερε να κάνει το σώμα του αγνώριστο για χάρη των παιδιών του (pics)

Ο Jeremian Peterson, αποφάσισε να κάνει περίπατο με σακίδια σε ένα βουνό με τα τρία του παιδιά. «Αντί να θυμάμαι όλες τις καλές αναμνήσεις που είχαμε σε αυτό το ταξίδι, θυμάμαι μόνο ένα πράγμα που στριφογύριζε στο μυαλό μου ξανά και ξανά και ξανά», έγραψε ο Jeremian στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Θυμάμαι τον εαυτό μου να μην μπορεί να πάρει ανάσα και να σταματάει στη διαδρομή κάθε λίγο και λιγάκι περισσότερο από τα 9,7 και 6 ετών παιδιά μου!».

Κάπως έτσι αποφάσισε να αρχίσει μια κετογονική δίαιτα και συστηματική διατροφή. «Μην το φοβάστε και μην προσπαθείτε να το κρύψετε. Δείτε τον χοντρό σας πισινό και διαλέξτε ποιος θα κερδίσει!», έγραψε στο Instagram, όπου όπως αποκάλυψε έχασε 38 κιλά μέσα σε 6 μήνες και από νούμερο 42 στο τζιν παντελόνι του, φοράει πια 33.

ketogoniki dieta

«Από τη στιγμή που έγινα από χοντρός, λεπτός, αυτό έκανε τη ζωή μου καλύτερη, τα μαλλιά μου πιο δυνατά και το δέρμα μου να δείχνει πιο υγιές. Τώρα βλέπεις γυμνασμένους κοιλιακούς αντί για παχάκια», είπε στη DailyMail.

Αυτή την αλλαγή ο 39χρονος πατέρας τη χρωστάει στα πολυαγαπημένα του παιδιά, που τον ενέπνευσαν να αλλάξει τον τρόπο που ζούσε. «Αν εγώ κατάφερα να το κάνω τότε ο οποιοσδήποτε μπορεί!».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το πριν και το μετά της εμφάνισής του καθώς και μερικά από τα φαγητά που τρώει

Διαβάστε επίσης:
Και οι μπαμπάδες μπορούν να φροντίζουν εξίσου καλά τα παιδιά - Ορίστε οι αποδείξεις (pics)

Πολύ γέλιο: Μωρά προσπαθούν να ξυπνήσουν τους μπαμπάδες τους (vid)

Όλοι μπορούμε να ταυτιστούμε με τη λιγούρα που έχει αυτό το μωρό βλέποντας τα πατατάκια (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved