Θεαματική αλλαγή για πασίγνωστη ηθοποιό: Άλλαξε τα μαλλιά της, μετά από 19 χρόνια (pics)

Άλλος άνθρωπος η διάσημη ηθοποιός!

Θεαματική αλλαγή για πασίγνωστη ηθοποιό: Άλλαξε τα μαλλιά της, μετά από 19 χρόνια (pics)

Η διάσημη ηθοποιός είπε να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές της. Άλλους ευχάριστα και άλλους, όχι και τόσο, καθώς δε μπορούν με τίποτε να συνηθίσουν την θεαματική, πραγματικά, αλλαγή. Εξάλλου, τα τελευταία 19 χρόνια την είχαν συνηθίσει μόνο με κοντά μαλλιά, που της πήγαιναν πολύ και τα υποστήριζε και η ίδια εξίσου πολύ.

lisa rinna 4



Ο λόγος για την Lisa Rinna, την οποία γνωρίσαμε μέσα από πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ξεχώριζε για το στυλ της. Η διάσημη ηθοποιός έχει κάνει στην καριέρα της ένα δυναμικό come back, καθώς είναι μία από τις «The Real Housewives of Beverly Hills». Για την απόφασή της να μακρύνει τα μαλλιά της, μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό People, όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι η τελευταία φορά, που τα είχε μακριά ήταν πριν 20 περίπου χρόνια. Μόλις γέννησε την κόρη της, πήρε την απόφαση να τα κόψει κι έκτοτε το κοντό μαλλί έγινε το σήμα κατατεθέν της.

lisa rinna 1



Όσο για το λόγο, που πήρε την απόφαση για τη μεγάλη αλλαγή; Απλά, βαρέθηκε. Κι επειδή δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη το μαλλί να γίνει… Ραπουνζέλ, έβαλε extensions.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved