Δεκατρία παιδιά με τα πιο όμορφα μάτια που έχουμε δει, ποτέ! (pics)

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής.

Δεκατρία παιδιά με τα πιο όμορφα μάτια που έχουμε δει, ποτέ! (pics)

Μέσα από τα μάτια, ταξιδεύεις στον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου, βλέπεις την ψυχή του να ανοίγεται μπροστά σου. Από τα μάτια και μόνο, μπορείς να καταλάβεις πολλά. Αυτά για τους μεγάλους, για την ψυχή ενός ενήλικα.

omorfa paidika matia 9



Γιατί, όταν έχουμε να κάνουμε με την καθάρια ψυχή ενός παιδιού, όλα τα μάτια είναι όμορφα. Καστανά, γαλάζια, πράσινα, μελί, μικρά, μεγάλα, αμυγδαλωτά, στρογγυλά, όλα τα παιδικά βλέμματα είναι ωραία. Υπάρχουν, όμως κι εκείνα, που μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής. Σαν να έχεις πάρει ένα πινέλο και να τα έχεις ζωγραφίσει. Παιδικά βλέμματα που σε μαγνητίζουν, σε καθηλώνουν. Βλέμματα, που σε κάποιες περιπτώσεις, είναι σαν να θέλουν να σου μιλήσουν, να σου φωνάξουν, να σου πούνε την ιστορία του παιδιού.

omorfa paidika matia 13

Γιατί υπέροχα, μεγάλα, εκφραστικά παιδικά μάτια μπορείς να συναντήσεις στις σελίδες ενός περιοδικού μόδας, σε μία ήσυχη γειτονιά, αλλά και στα χαλάσματα σε μία εμπόλεμη περιοχή. Παρακάτω ακολουθούν πραγματικά υπέροχες φωτογραφίες, με τα πιο όμορφα παιδικά μάτια σε όλον τον κόσμο, όπως τα επισημαίνουν στο διαδίκτυο. Εμείς θα λέγαμε ότι είναι τα πιο όμορφα παιδικά μάτια, απ’ όλον τον κόσμο!

Διαβάστε επίσης

Παιδιά με ζώα: Οι ωραιότερες φωτογραφίες που έχετε δει

Φανταστικές φωτογραφίες παιδιών, που όμοιές τους δεν έχετε ξαναδεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved