Αθηναΐς Νέγκα: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της και το όνομα που θα της δώσει

Δείτε τη φωτογραφία της κόρης της γνωστής δημοσιογράφου που γεννήθηκε πριν μερικές ημέρες.

Αθηναΐς Νέγκα: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της και το όνομα που θα της δώσει

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.100kg όπως είπε ο στενός συνεργάτης Βαγγέλης Περρής στη εκπομπή τους Rodeo στον Σκάι. Επίσης, αποκάλυψε και το όνομα του μωρού, που θα είναι Φοίβη.


https://www.instagram.com/p/BdYUQ0THxiE/

Mάλιστα η αντικαταστάτριά της στην εκπομπή, Ανθή Σαλαγκούδη, έδειξε στο κινητό της, on air, μια φωτογραφία της νεογέννητης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι, θα ερχόμουν με άδεια χέρια;»

moro

H Αθηναΐς Νέγκα έχει μια ακόμη κόρη από προηγούμενη σχέση της.


https://www.instagram.com/p/BaQptCVjNOX/

Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε η ίδια γράφοντας στην στήλη της στα Παραπολιτικά:

«Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα. Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved