Ο εφιάλτης της νύφης: Οι χειρότερες γαμήλιες τούρτες που έχουμε δει ποτέ! (pics)

Όταν η νύφη κάνει σχέδια, ο ζαχαροπλάστης γελάει!

Ο εφιάλτης της νύφης: Οι χειρότερες γαμήλιες τούρτες που έχουμε δει ποτέ! (pics)

Το να σχεδιάζεις το γάμο είναι μία πολύ όμορφη διαδικασία και ταυτόχρονα μία διαδικασία με πολύ άγχος. Κυρίως, για τη νύφη, η οποία αναλαμβάνει και το μεγαλύτερο μέρος των προετοιμασιών. Εξάλλου, είναι η μέρα της ζωής της και θέλει να είναι όλα, όπως τα έχει ονειρευτεί.

gamilies toyrtes 4



Μάλιστα, οι προετοιμασίες ξεκινούν μήνες πριν, ώστε να γίνουν όλα σωστά και στην ώρα τους. Έχεις το άγχος του γάμου, γιατί να προσθέσεις και την αγωνία της τελευταίας στιγμής; Από τη μέλλουσα νύφη περνούν τα πάντα και η παραμικρή λεπτομέρεια. Το νυφικό, οι κάρτες, οι μπομπονιέρες, τα λουλούδια, η γαμήλια τούρτα, τα πάντα. Ψάχνει, κάνει έρευνα αγοράς, παίρνει ιδέες, δοκιμάζει, εμπιστεύεται. Χμ, το τελευταίο, δυστυχώς δεν ισχύει πάντα.

gamilies toyrtes 7



Τουλάχιστον, στις παρακάτω φωτογραφίες. Νύφες εμπιστευτήκαν τη γαμήλια τούρτα τους, στο λάθος άνθρωπο. Το αποτέλεσμα; Όχι, δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχαν ζητήσει, αλλά μπροστά τους στέκονταν, οι χειρότερες τούρτες που θα μπορούσαν να σκεφτούν μόνο στον χειρότερο εφιάλτη τους. Δείτε στην παρακάτω gallery τις χειρότερες γαμήλιες τούρτες. Εμείς γελάσαμε, αλλά οι νύφες έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ και δικαιολογημένα!

Διαβάστε επίσης

Γαμήλια τούρτα από τυρί: Η νέα τάση για τους λάτρεις του τυριού (pics)

Ζευγάρι παντρεύτηκε σε ύψος 400 ποδιών και οι φωτογραφίες κόβουν την ανάσα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved