Anna Kournikova: Πέντε εβδομάδες μετά τη γέννα, χορεύει ξέφρενα πάνω σε σκάφος! (vid)

Πριν 5 εβδομάδες έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της

Anna Kournikova: Πέντε εβδομάδες μετά τη γέννα, χορεύει ξέφρενα πάνω σε σκάφος! (vid)

Η Anna Kournikova ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο, όπου χορεύει πάνω σε ένα σκάφος και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Λίγο καιρό μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της και η πρώην αθλήτρια του τένις, εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμα σιλουέτα της. Θα έλεγε κανείς, ότι είναι σα να μη γέννησε τώρα πρόσφατα!

anna kournikova 2

Η σύντροφος του Enrique Iglesias χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς πάνω σε σκάφος υπό τους ήχους του τραγουδιού του αγαπημένου της. Γιατί αν δε στηρίξεις το στεφάνι σου, ποιον θα στηρίξεις. Και οι δυο τους είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί και στηρίζει ο ένας τον άλλον. Αθόρυβα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

anna kournikova 1



Και για του λόγου το αληθές, τόσο την περίοδο της εγκυμοσύνης, όσο και τον ερχομό τον παιδιών τους, Lucy και Nicholas, τα κράτησαν προσωπικά και μακριά από τη δημοσιότητα. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες, έκαναν την έκπληξη και ανέβασαν στα social media, τις πρώτες φωτογραφίες των διδύμων τους, ενθουσιάζοντας τους φαν τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 16 χρόνια και για πολύ καιρό απέφευγαν να μιλήσουν ανοιχτά και δημοσίως για τη σχέση τους. Και όπως λένε και δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, το ζευγάρι έχει παντρευτεί κρυφά. Και ως απόδειξη έχουν το εντυπωσιακό μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλο της κορυφαίας τενίστριας!

Διαβάστε επίσης

Enrique Iglesias - Anna Kournikova: Απέκτησαν δίδυμα! Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες

Anna Kournikova - Enrique Inglesias: Επιτέλους δημοσίευσαν τις πρώτες φώτο με τα δίδυμα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved