Δεν υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες: Σκύλοι είναι τα απόλυτα fashion icons (pics)

Αν είστε ιδιοκτήτες σκύλων, τότε αυτό σας ενδιαφέρει!

Δεν υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες: Σκύλοι είναι τα απόλυτα fashion icons (pics)

Όσοι έχουν σκύλους ξέρουν καλά τι μπελάς είναι οι τρίχες που αφήνουν παντού. Ειδικά, τον χειμώνα που έχεις στρώσει τα χαλιά, οι τρίχες του σκύλου είναι ένα μαρτύριο. Όπως και στο αυτοκίνητο. Επίσης, όταν θέλεις να πας κάποια επίσκεψη, κάποιες φορές, το σκέφτεσαι διπλά να πάρεις μαζί το σκύλο σου, εξαιτίας αυτού. Όπως και το να ζητήσεις από κάποιον, να φιλοξενήσει το σκύλο σου, αν χρειαστεί να λείψεις. «Ωραία, και καλά, αλλά αφήνει παντού τρίχες και μετά πώς θα καθαρίσω»;

Το έχεις ακούσει αυτό να στο λέει η μητέρα σου, όταν της ζητάς να κρατήσει για λίγες μέρες το σκύλο; Ο Tyson Walters, πάντως, το άκουγε συχνά. Και από τη μητέρα του και από φίλους που τους επισκέπτονταν, μαζί με το σκύλο. Αλλά και ο ίδιος, όμως, προσπαθούσε να βρει τρόπους να λύσει το θέμα αυτό. Και τη βρήκε, συνδυάζοντας το στυλ μετά του ωφελίμου. Που σημαίνει ότι για τις εξόδους με το σκύλο, βρήκε απίθανα ρουχαλάκια να του φοράει.
Ρουχαλάκια μοδάτα, χρωματιστά, σε διάφορα σχέδια.

Επιπλέον, όπως ο ίδιος τονίζει, είναι άνετα και ζεστά για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Μάλιστα, στο λογαριασμό του στο Instagram ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες με τις εμφανίσεις του σκύλου του. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω τόσο το σκύλο του Tyson Walters, όσο και άλλους σκύλους με τα μοδάτα ρουχαλάκια τους. Και πάρετε ιδέες για το δικό σας σκύλο!

Διαβάστε επίσης

Τριχόπτωση ή αλωπεκία στους σκύλους!

Κάθε πότε πρέπει να κάνω μπάνιο τον σκύλο μου;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved