Βίκυ Καγιά: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο γιο της είναι γεγονός

Η Βίκυ Καγιά αγκαλιά με τον μικρούλη Κάρολο Ηλία

Βίκυ Καγιά: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο γιο της είναι γεγονός

Σε πελάγη ευτυχία πλέει από το Σάββατο η παρουσιάστρια. Έχει γεννήσει τον γιο της και τον κρατά πλέον στην αγκαλιά της. Όλοι περιμέναμε πώς και πώς για την πρώτη φωτογραφία του μιρκούλη και πριν μερικά ήρθε.

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία από το ΙΑΣΩ σχολιάζοντας: «I love you my little boy!#KarolosElias #krassaki2 #welcometotheworld #blessed #happy #familyiseverything»

Η Βίκυ Καγιά γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, το απόγευμα του Σαββάτου (20/1). Εξάλλου, η ίδια είχε ανακοινώσει το φύλο του μωρού της, ενώ ανυπομονούσε να τον κρατήσει στην αγκαλιά της. Όπως η ίδια αποκάλυψε «Στη Φωλιά των Κου Κου» στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, είναι τρισευτυχισμένη με το νέο μέλος στην οικογένειά της και μίλησε για την καισαρική τομή: «Μόλις τάισα τον μικρό μου… Είμαι συγκινημένη και ευτυχισμένη… Είναι γλυκό και δύσκολο γιατί ξέρετε η καισαρική τομή έχει τα θέματά της, είναι δύσκολο, τα πρώτα δύο εικοσιτετράωρα είναι επίπονα»!

Η παρουσιάστρια παρέμεινε στη δουλειά της, μέχρι και την τελευταία στιγμή, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής (19/1), ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα του Shopping Star. Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram τις τελευταίες δύο φωτογραφίες της από την εκπομπή, αποχαιρετώντας τους φίλους της, αφού όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «ήρθε η ώρα του τοκετού».


https://www.instagram.com/p/BeIfm3ana8T/

Χθες αργά το απόγευμα και ενώ η είδηση της γέννησης του μικρούλη έκανε ήδη το γύρο του διαδικτύου, δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα γλυκά κεράσματα που είχε για τους φίλους της στο μαιευτήριο αποκαλύπτοντας μάλιστα και το όνομά του: «Welcome to the world little Karolos Elias! 20/01/2018 We are over the moon happy to finally meet our baby boy! #KarolosElias #krassaki2 #ourbabyboy #aquarious #welcome»

Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια και ο Ηλίας Κρασσάς μεγάλωσαν την οικογένεια τους, κατά ένα μέλος. Χαρίζοντας έτσι ένα ακόμη αδελφάκι στην κόρη τους, Bianca.

Δείτε τη φωτογραφία του μικρούλη στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης

Βίκυ Καγιά: «Σε λίγο γεννάω κι ακόμη δουλεύω…»

Style the Bump! Οι καλύτερες εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Βίκυ Καγιά: Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram μετά τη γέννηση του γιου της και το όνομά του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved