Μητέρα που νόμιζε πως πέθανε το μωρό της επειδή έκανε σεξ όταν ήταν έγκυος, διαπίστωσε πως έφταιγαν οι γιατροί για τον θάνατό του!

Στην 31η εβδομάδα κύησης, η Karen Smith έκανε σεξ με τον σύζυγό της και λίγες ώρες αργότερα είχε έντονη αιμορραγία και συσπάσεις.

Μητέρα που νόμιζε πως πέθανε το μωρό της επειδή έκανε σεξ όταν ήταν έγκυος, διαπίστωσε πως έφταιγαν οι γιατροί για τον θάνατό του!

Όταν επισκέφτηκε το νοσοκομείο όπου θα γεννούσε λίγες εβδομάδες αργότερα, οι γιατροί της είπαν πως ήταν απόλυτα φυσιολογικό, μετά από σεξ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη να παρουσιάσει αυτά τα συμπτώματα και επέστρεψε στο σπίτι. Το ίδιο βράδυ γέννησε τον γιο της ο οποίος όμως ήταν νεκρός μέχρι εκείνη να ξυπνήσει από την νάρκωση. «Όλο αυτόν τον καιρό πίστευα πως εγώ ευθύνομαι για τον θάνατο του γιου μου. Η ζωή συνεχίζεται αλλά εγώ έμεινα για αρκετό καιρό να κοιτάω τον τοίχο επειδή είχαν τύψεις και ενοχές» λέει σήμερα η άτυχη γυναίκα, μητέρα ακόμα τριών παιδιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα, αμέσως μετά τη γέννα υποβλήθηκε και σε υστερεκτομή καθώς διαπιστώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε πάθει αποκόλληση πλακούντα. Κάτι που έμαθε πολύ αργότερα, καθώς αυτός ήταν και ο λόγος που το παιδί είχε χάσει τη ζωή του πριν καν γεννηθεί. Όπως διαπιστώθηκε πρόσφατα, αν οι γιατροί είχαν εγκαίρως πάρει το παιδί από την κοιλιά της μητέρας του, το παιδί θα ζούσε σήμερα και θα ήταν σώο και αβλαβές.
Πλέον όμως είναι πολύ αργά και η Karen Smith αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την τραγική ιστορία της προκειμένου να σώσει και άλλες μέλλουσες μαμάδες που ίσως συναντήσουν μία τέτοια επιπλοκή κατά την εγκυμοσύνη τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved