Κλαίει το διαδίκτυο από τα γέλια: Η πιο αστεία επαγγελματική φωτογράφηση μίας οικογένειας (pics)

Την ταινία «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης» τη θυμάσαι; Αν ναι, τότε θα συμπονέσεις αυτή την οικογένεια.

Κλαίει το διαδίκτυο από τα γέλια: Η πιο αστεία επαγγελματική φωτογράφηση μίας οικογένειας (pics)

Στην εν λόγω ταινία, ο Θανάσης Βέγγος γίνεται φωτογράφος. Μία οικογένεια του ζητάει να τους βγάλει μία φωτογραφία. Πήραν θέση, ο πρωταγωνιστής μετά από πολλές δοκιμές έκανε το πολυπόθητο κλικ, αλλά, φευ, όταν εμφάνισε τη φωτογραφία, μόνο… οικογενειακή δεν ήταν. Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και σε μία οικογένεια από το Μιζούρι, που θέλησε να βγάλει μία επαγγελματική αναμνηστική φωτογραφία.

oikogeneia asteies photos 7

Βρήκαν, λοιπόν, μία ηλικιωμένη κυρία, η οποία επέμενε ότι είναι επαγγελματίας και μάλιστα από τις καλές. Τους έκανε και μία καλή προσφορά (250 δολάρια) και συμφώνησαν να τους απαθανατίσει οικογενειακώς (μπαμπάς, μαμά, 2 γιοι και η πεθερά). Μάλιστα, η φωτογράφηση έγινε σε ένα υπέροχο και καταπράσινο πάρκο με λιμνούλες. Το τέλειο σκηνικό θα έλεγε κανείς.

Αλλά υπολόγισαν, χωρίς τη φωνογράφο. Γιατί, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, μόνο επαγγελματίας δεν ήταν. Η φωτογράφηση έγινε τον περασμένο Μάιο, αλλά εκείνη εξαφανίστηκε. Μάταια, το ζευγάρι την έψαχνε, ήταν άφαντη. Κι εκεί που το πήραν απόφαση ότι ήρθε η ώρα να κλάψουν τα 250 δολάρια τους, χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν φωτογράφο η οποία, μήνες μετά τούς είπε ότι είναι έτοιμες οι φωτογραφίες.

oikogeneia asteies photos 5

Ωστόσο, όταν τις παρέλαβαν τους περίμενε μία έκπληξη. Οι φωτογραφίες ήταν τόσο απαίσιες, που έκλαψαν από τα γέλια! Μάλιστα, το ζευγάρι γέλασε τόσο πολύ, που θέλησε να τις μοιραστεί στα social media, με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Κι εκεί τους περίμενε μία μεγαλύτερη έκπληξη. Οι φωτογραφίες, μέσα σε λίγες μέρες, έγιναν viral, με χιλιάδες κοινοποιήσεις. Και η οικογένεια έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο, καθώς όποιος τις έβλεπε, είχε την ίδια αντίδραση: έκλαιγε από τα γέλια!

Διαβάστε επίσης

Σαράντα αστείες φωτογραφίες παιδιών που κοιμούνται στα πιο απίθανα σημεία

Δείτε τι συμβαίνει, αν αφήνουμε τα παιδιά μόνα τους, έστω για ένα λεπτό (pics)

Αυτός ο ηθοποιός τόλμησε να τρολάρει τις εμφανίσεις διάσημων μαμάδων και έγινε viral (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved